- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
Tomacko #12213 üzenetére
Az 55P715-höz képest szerintem jobb, és ez nem az első benyomás, hanem a harmadik is.
Más TCL-t nem láttam, így azokhoz sajnos nem tudok viszonyítani. Ami elsőre szembetűnő, hogy a TCL full fényerőnél olyan, mint a Philips 40%-on, és ilyen szinten a feketéje sem rosszabb, hiába IPS panel. A kijelző maga homogénebb, szürke háttérnél a TCL szélein végig van egy sáv, hol vékonyabb, hol vastagabb, meg két helyen minimális foltosodás látszik, a Philipsen ilyennek nyoma sincs. A TV adások a kijelző méretéből adódóan rosszabbnak tűnnek, minden más jobb, de sokkal több beállítási lehetőség van, mint a P715-ön.
Utólag rájöttem, hogy a TCL-lel valóban az volt a legnagyobb bajom, hogy gyakorlatilag full sötétben is kellett rá a 100% fényerő, és még akkor is voltak olyan részletek, amik nem látszottak, és emiatt annyira jó a feketéje. Most az bekerült a hálóba, így ott annyira nem fog ez zavarni, így a nappaliba a Philips mindenképpen jobb választásnak tűnik.Mozgásmegjelenítésben viszont ég és föld a két készülék, hiába 60 Hz mindkettő, élességben is a Philips a nyerő, ez viszont a TV-adások nézésében is inkább a Philips malmára hajtja a vizet, hiába a fentebb említett méretbeli rosszabbodás.
De mivel nem C725 vagy C728 (esetleg más hasonló árú készülék) az összehasonlítási alap, azokkal tapasztalatom sincs, így egyértelműen érdemes megnézni egy-egy elektronikai szaküzletben, hogy ahhoz képest kinek hogyan jön be.
Jah igen, ami a legkényelmesebb dolog, hogy a Philips EasyLink-je által nem kell a Telekomos box távjával sz*rakodni, a TV távjával tudom azt is vezérelni.
Egyelőre ennyi. A TCL-t mondjuk feleannyiért vettem 1.5 éve, szóval nem temetem a márkát, nyilván elvárható a jobb jósági tényező, de jelenleg jobban meggyőzött a Philips, pedig a márkára 10 éve még azt mondtam, hogy pénzt nem adnék érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Trollok komolyan
- BestBuy topik
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest