- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Egy lassan 10 éves Samsung LE32D450G1W 32" LCD TV-t szeretnék lecserélni egy újabbra, a UPC kínálatából. A mostanit megkapnák a fiaim, a Chromecast-al együtt, így olyan készülékeket néztem, amiben már van beépített, de nem akarnék 6 ezernél többet fizetni érte havi részletben.
Két készülékre esett a választásom, mindkettő TCL. Az egyik a Thomson 50UD6406 TV, a másik a TCL 40ES560. Sajnos mindkettőről olvastam negatív dolgokat amik kissé aggasztanak, főleg az androidos menü akadozásai, vagy a random be és kikapcsolások.
Van köztetek esetleg olyan akik esetleg próbálták mindkét modellt, és van szubjektív véleménye? Esetleg más alternatíva? Mondjuk egy olcsóbb típus és egy új chromecast hozzá?
Ja, és BUÉK mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Okos Otthon / Smart Home
- Direct One (műholdas és online TV)
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest