- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
LML
tag
Sziasztok!
Adott egy TCL 50ep640 TV.
A legújabb szofttal vásároltam, ami V8-R851T02-LF1V179.008029.Horizon GO futna rajta kizárólag, ami 5 másodperc után megakasztja a képet. Hang fut tovább, az alk nem fagy le, mert tudok orientációt, műsort stb-t váltani. 3 buildet kipróbáltam, mindegyik csinálja. Előzeteseket tudok vele nézni, de az "éles" adás nem megy. Egy szobával odébb egy Sony Androidos TV-n tökéletesen fut, tehát csak a TCL TV szoftvere maradt mint hibaforrás.
Próbáltam orosz, olasz,ausztrál fórumról összeszedni más szoftvert, de semmit nem találtam amit fel tudtam volna rakni a TV-re (2 pendrive, minden usb slot, szoftverből és bootloaderből, ) mindenhonnan az az üzenet hogy nem talál a TV-vel kompatibilis elérhető szoftvert.
Kérdés: Tudtok-e elérhető olyan szoftvert linkelni amivel tudok próbálkozni (régebbi és újabb egyaránt érdekes lehet). A TV soha semmi másra nem lesz használva mint a horizon go futtatása (esetleg netflix, hbo go) tehát nem érdekel ha a szoftver miatt nem fog menni a tv tuner, vagy a médialejátszás stb.
Van értelme szenvednem vele, vagy vegyek inkább egy boxot és ne kínlódjak tovább. (bár akkor teljesen feleslegesen vettem androidos tv-t)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest