Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
Sikerült lealkudni a tattoot 30 ezerre, így már tűrhetőnek tartom az árát
-
rwin5
őstag
ez igaz! sárkányt nem akarok, az csak úgy tetszett, de szerencsére az idő elteltével teljesen lemondtam róla
a japán maszk ami nagyon bejövős, lehet abból fogok még másikat is varratni
Hétfőn megyek nincs már messzire, kicsit azért parázok a fájdalomtól, bár mindig parázni szoktam
-
net84
őstag
Az egy fust jellegu hatter. Kedvelt es ajanlott vilagos mintak hatterenek. A vizes hatter a sarkanyhoz nem valo.
En azonban nem tennem bele most a hatteret. Ha megy a kornyekre masik minta is, akkor eloszor ossze kell rakni sz egeszet es utana hatterezni. Ha nem megy mas oda, akkor egy szep lezarast lehet csinalni fustos fekete/szurke hatterrel... -
RECSKA
veterán
Jelentem, szar a felkar belso fele... 4.5 ora utan sirva pattantam fel a szekbol. Majd 1 honap mulva befejezzuk... xD
-
rwin5
őstag
Azon gondolkozok, hogy a maszkot valamivel körbe kellene mintázni mint itt a képen, mert nekem most önállóan csak maga a maszk megy fel később folytatjuk, de így solo-ban elég szarul fog kinézni szerintem.. ötlet erre? kérdeztem a tetoválót, hogy az eredeti képen mi az ami körülötte van magyarázta, hogy füst-víz.. stb, de vizet nem akarok varratni, mert koi-t nem szeretnék a karomra, ötlet, hogy mivel lehet feldobni hasonlóan?
-
net84
őstag
Nekem felkar belső felén nincs, így érdemben nem tudok nyilatkozni.
Alkar belső felén viszont igen. Saját magamnak csinálva is kényelmes volt (az első két percben azért torzultam, utána már megszokott volt az érzés). Csak kellett plusz egy ember, aki húzta, feszítette a bőrt és néha törölt.
(#3026) steeel35 - alsó lábszár térdhajlat felé iszonyú
Szakadt, heges bőr. Jött a vonat az alagút végén 1 órán keresztül. Pedig előtte már majdnem aludtam.
-
-
RECSKA
veterán
Nekem is oda megy holnap este, biztos besz@rok majd. De egyszeruen kivanom a tut... xad
-
net84
őstag
Embere valogatja, hogy hol milyen erzes.
Minden olyan ponton, ahol lagyabb a szovet es vekonyabb a bor, jobban erzi az ember. Foleg, amikor 2-3 oraja dolgoznak rajt. De kibirhato.
Eddig en nem talalkoztam olyan vendeggel aki ne "konnyezte" volna meg a felkar belso felet.A tetovalas az, amiert fizetnek az emberek. A fajdalom ajandek melle.
Amikor a tetovalas erzese boldogsaggal tolt el, na akkor valsz igazan fuggove. -
net84
őstag
Mekkora meret lesz?
Ha jo a festek, akkor sokkal masabb nem lesz a borben, mint a flakonban. Az ember borszine nemikepp vilagosithat/sotetithet a szinen, de sokat nem.
A lilaval sincs gaz - csak nem az en szinvilagom -, szepre meg lehet csinalni. A folytatasnal kell jol valasztani hozza a tovabbi szineket.
Egy jo tetovalonal az elbaszas kockazata nagyon alacsony. Felkerul a korvonal es/vagy vezeto vonalak, akkor mar latszik nagyjabol, hogyan fog kinezni. Ilyenkor meg mindig lehet valtoztatni, alakitani. -
rwin5
őstag
Egyelőre csak a maszk, azt mondta a tetoválóm, hogy majd egyeztetünk ott is, bár kicsit sokalltam az árát, hogy 30 lesz a maszk magában, mert amúgy azt dumáltuk, hogy az egész karom kontúrja lett volna 40.. de ha elégedett leszek a munkájával akkor nem sajnálom a pénzt rá
de marad ez a színváltozat amit linkeltem, nagyon bejön ez a lilás, csak remélem, hogy rám is sikerül hasonlóan hozni és nem lesz túl világos, de bízom benne, hogy nem lesz gebasz..
Oda megy nekem is a bicepsz belső részére, a gésa helyett tanakodok még, hogy oda mit kellene varrni, tetszik a gésa, de félek, hogyha elkúrják az arcát, akkor nem lesz szép.. + a gésa annyira nem tetszik, csak a japán stílusban bejövős..
-
net84
őstag
Hajrá
. Csak a fej/maszk, vagy ami belefér, had szóljon?
Ha megvan, kérünk képet!(#3014) Dyrtyho - rwin5-el kell, hogy egyet értsek. Ha ennyire "hirtelen" változtatsz, akkor jobb átgondolni, megemészteni. Aludni rá jópárat.
Alternatívának szoktam javasolni, hogy rajzolja, rajzoltassa fel magára mindenki, aki kételkedik a mintában. Én is raktam már fel magamra tetováló filccel, bőrindigóval mintát.
Én nem szoktam megsértődni, ha a vendég meggondolja magát a minta felvitele után. Lehet még változtatni, mást felrakni, halasztani. Inkább akkor, mint 2 órával a tetoválás befejezése után. -
Dyrtyho
őstag
Havercsaj ismerőse kiszámolta a tetkóm árát, és 8600 ft, mert időközbe találtam egy fokkal találobb, jobb idézetet, szóval ez tolódni fog tavaszig
-
rwin5
őstag
Egyelőre maradtam a maszknál, de lehet ugyanilyet varratok mint amit küldtem, nekem nagyon bejön a színe
beírtak január 26-ra akkorra megyek karcoltatni
kicsit sajnálom, hogy hamarabb nem tudok menni, ilyen is ritkán van, hogy a pénz megvan de hely nincs, általában fordítva van
-
rwin5
őstag
Nem kaptam még meg ma a tervet.. de nem akartam a tetoválómat zargatni, biztos sok a dolga most, viszont teljesen összeállt a fejemben a kép, ilyen gésát én is akarok..
az alkar belső részére mehet + megtetszett nagyon a maszk is, sárkányt nem akarok egyelőre így a maszk menne a felkar belső felére, kívülre még nem tudom de valahogy folytatni akarom a japán vonal elképzelést. Amit legutoljára küldtem képet valahogy úgy akarom én is egybeolvasztani a mintákat
-
net84
őstag
válasz
Dyrtyho #3006 üzenetére
Elfogult vagyok, így latin - helyességet ellenőrizd vagy ellenőriztesd. A google itt nem a barátod. Főleg nem a fordító.
A sajátomat ellenőriztem a fordítóba. Majdnem összejött neki, a ragokat nem jól kezeli. De azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a "honosítás", fordítás során magyarították be.(#3010) rwin5 - Azok!
Fekete-fehér alap, zöld, piros, narancs díszítés. 6 éve van meg egy ilyen sárkány fej képem. Lassan ki kellene rajzolnom nagyba és helyet keresnem magamon rajt neki. De a fehér még mindig vissza tart. -
rwin5
őstag
válasz
Dyrtyho #3006 üzenetére
Latin vagy angolt érdemes, illetve, ha nagyon nem vagy elutazós akkor mehet magyarul is, igazából neked bejöjjön a lényeg, de én azt szeretném, hogy más is értse a világ legtöbb táján
- bár latinul sem tudnak többen, de azon a nyelven sokan tetováltatnak
(#3008) Dyrtyho: azért nézz utána jobban is, nekem nem volna mindegy, hogy kutya vagy eb.. a google fordító ezeket könnyen téveszti
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Bjørgersson #3007 üzenetére
Google forditóval szabadon vissza forditva latinról magyarra
Barátság : a hit , az állandóság , az őszinteség .
-
Dyrtyho
őstag
A japán kanji helyett idézetett fogunk magunkra varratni a barátaimmal. Egy olyan kérdésem lenne felétek hogy melyik nyelven néz ki jobban az alkaron ?
Magyarul :
A barátság: hűség, helytállás, becsület.
Olaszul :
Amicizia : lealtà, fermezza , onestà
Latinul :
Amicitia : fidem , constantiam, fidem praeferebat.
Előre is köszi a segitséget
-
-
net84
őstag
Horgaztam egykoron. De koit sosem lett volna szivem horogra akasztani
.
A ram kerulesenek pont a "jelentese" volt a fo oka. Elkezdtem rajzolgatni, vegul megtetszett. Eredetileg nem igy terveztem a labam. Egy "klasszikus" nonfi, alatta egy polip jellegu nonfi. Ezzel kezdodott a jobb labam. Vegul inkabb keleti lett. De kerult bele egy kis latin is, hogy keverjuk egy kicsit a "kulturakat".Tradicionalis gesa abrazolas. Rengeteget talalni a neten, de akar ezen kep alapjan is szepen ki lehet rajzolni. Ez meg feketeben is jo nez ki.
-
rwin5
őstag
-
net84
őstag
Az elso kep nekem tul sotet. Sok a fekete. A harmadik viszont mar eleg kellemes.
Amiota a koit elkezdtem, azota en a szinezes hive vagyok. Szivarvany szin nem kell, de jo megtalalni a harmoniat a fekete es a tobbi szin kozott. A mono mintak nem igazan tetszenek, de ugye embere valogatja. Mindenkinek mas az izlese, mindenkinek mas all jol.
Most a ball labam pl kontur nelkul keszul. Vagyis van kontur, de minden a sajat szinevel. A gesa teste sincs kulon feketevel meghuzva. Eloszor feherrel akartam, de tartottam attol, hogy nagy feluleten nem marad meg szep feherkent. Fentebb talan van is kep rola. -
net84
őstag
Jo is az!
Szabad tudni mi lesz?
A japant nem reg kezdtem el a bal labamon egy gesa kisereteben. A kinai pedig majdnem kesz a jobb labamon (a hatter meg hianyos). Most kicsit megakadtam, jobb kulso labszaram nem erem el rendesen. Igy azt megint valakire ra kell majd biznom. -
net84
őstag
Jogos!
Ettol fuggetlenul a mintaban lehet biztos.
A hely kerdese nalam is fel szokott merulni, habar inkabb csak ugy, hogy illik-e tobbihez, oda fer-e, jo lesz-e akkoraba.
Irasjelre:
Ha valaki tud vele azonosulni, ismeri, erti, nincs vele gond. De rengeteg a divat... A szarkazmus a kepen tetszik. Noha rajtam van kinai iras...es el is tudom olvasni
A legjobb az, amikor felcsapnak egy irasjelet es sikerul felre ertelmezniuk. Nem mindegy, hogy barat, baratsag vagy baratsagos...(bocs, ez jutott eszembe hirtelen a fenti keprol) -
rwin5
őstag
válasz
Dyrtyho #2987 üzenetére
Miért nem oda tetoválod ahova Te akarod? A bizonytalanságod meg inkább arra sarkaljon szerintem, hogy még várj vele mert később megbánod. Én az első tetoválásom előtt 6 évet vártam, akkor már tudtam, hogy akarok de mindig gondolkoztam, á ez jó-e stb, hova menjen, mekkora, milyen stílus.. Aztán egyszer megláttam egy mintát, brutál tetszett.. Minden nap megnéztem a gépen, de voltam így másik mintával is, aztán ráírtam a tetoválómra és mondtam, na nekem kell egy időpont és toljuk fel, és imádom. Minden percét élveztem a tetoválásnak egy percig sem fájt
Bár jelenlegi észjárásom szerint ilyen japán szöveget-feliratot vagy akármi is ez, sosem tetováltatnék, mert butaságnak tartom.
Még egy kis szarkazmus, amit most muszáj
-
net84
őstag
válasz
Dyrtyho #2987 üzenetére
Lehetseges helynek jo. Azonban erdemes arra figyelni, hogy tenyer felol legyen olvashato. Forditva semmikepp. Esetleg 90 fokkal forgatva, befelol olvasva. De egy jel eseteben ez sem szerencses.
Alkarra, gerinc vonalara, labszarra, lapockara...amikhez eddig volt szerencsem.
Esetleg boka fole, de az onmagaban ferfin kicsit "fura". Nekem is volt egymagaba, de gyorsan korulvette a tobbi minta.
-
net84
őstag
válasz
Dyrtyho #2983 üzenetére
1. Kinek mi a kozepes meret? Nekem az a tenyerem. Tehat ha innen indulok ki, akkor 15cm+ . Ekkoraba nem csinalnam. Irasjeleket max 5-6 cm-es magassagig. Vallra nem tennem. A test anatomiai ivei szerint a vall spiralis, korkoros mintahoz ajanlott.
2. Nem feltetlenul. Rajtam most van ketto. Egy meg biztos lesz.
3. Elao pont szerint, merettol fugg. -
Dyrtyho
őstag
3 kérdésem lenne felétek
1. Ezt a szimbolumot közepes méretbe szerintetek hova érdemes tetováltatni ?
2. Szerintetek egy palin ez nem túl b*zis ugye ?
3. Úgy körübelül mennyibe kerülne sac per kábé ?Előre is köszi
A szimbólum ami szeretnék még idén magamra varratni :
-
legiaap
félisten
Bakker lassan ár annyi képet raktam össze amiket mind szeretnék meg tetkónak, hogy nincs annyi bőrfelületem.
-
net84
őstag
Végre gyarapodtam én is. Bal láb projekt elindult. Ez teljes keleti felhozatalú lesz. Pár év és el is készül...
3 óra önkínzás után "feladtam". Még kellett volna bele egy "kis" fehér és meg kellett volna húzni a test kontúrját sötétebbel. Folyt. köv.! -
Melack
veterán
Van itt olyan, aki steampunk stilusban tud rajzolni?
-
legiaap
félisten
Kezd összeállni a következő tetkóm. Annyit előljáróban, hogy én magam fogom megrajzolni, bikavidalat fog ábrázolni minimalista stílusban, már csak az kérdéses, hogy a korábban betett régi tetkómat el fogja-e fedni.
A minimalista stílus miatt a kontúrok egyik fele lesz erőteljes, míg a másik oldal szépen fokozatosan tűnik majd el. Hasonlóan, mint a Batman-Superman tetkóm. Két ünnep közt lesz majd legközelebb annyi időm, hogy nekiessek. Addig csak gyűjtögetek ötleteket. -
net84
őstag
válasz
legiaap #2970 üzenetére
Moge lehet rakni egy "tajkep" sziluettet, tiszta feketere kitoltve. A bikahoz akar egy westernes sziluett vagy akar szines hatter is mehet. Kerdes, hogy mi illik hozzad, mi jon be.
Az angyalos szarny is jo elgondolas, de a kezrol/vallrol lehozva nem biztos, hogy olyan szepen adna ki magat. Ha megvan hozza a felkarod, el lehet rajt fondolkodni, egyebkent en nem javasolnam. Guy Altchinson nagyon jol leirja a test iveit a tetovalashoz (Reinventing the Tattoo konyv). Erdemes tanulmanyozni. -
legiaap
félisten
Az első ötletem, hogy megtartom csak átgondolva kicsit azt a részt ahogy kijön a bőrből valahogy el kéne takarni valamivel. Balami absztraktos dologban filózok.
A másik, hogy a felkarrol indulna egy angyal aminek az egyik szárnya takarná el, a masik menne mellkasra. A teste meg maradna a karron. Ez is mindenfeleképp absztarkots lenne. Nem tudom melyik lehetne a járható út. -
net84
őstag
válasz
legiaap #2968 üzenetére
Nalam adott a rovidnadrag a futesi szezonig
. De kellett mar letolnom a gatyamat munka kozben, hogy ujra kremezzem... Foliazaskor is cserelem napkozben a foliat. Igaz ehhez kell egy olyan munkahely is, ahol van esetleg ido, hely es sok esetben tolerancia.
Foliazni ilyenkor mar nem ajanlott. Az addig kell, amig gyulladt. Ez ember/bor fuggo, de altalaban 1-5 nap.Szabaly nincs. Azonban barmit nem lehet. Egy eros feketere nem lehet ugyanugy, ugyanolyan intenzitasu sargat varazsolni, mint a tiszta borre. Ez olyan, mint a filc. Ha feketevel huzol egy vonalat, arra hiaba huzol zoldet. Leteznek takaro szinek, de azok sem mindenhatok.
Ahogy neztem a kepet, van ott meg eleg sok intenziv fekete. Arra vilagos szinnel nagyon nehez radolgozni, hogy ne usson at az alatta levo minta.
Mivel szeretned takarni? Elonyosebb egy eros fekete-feher abra, sotet arnyalassal. -
legiaap
félisten
Lehetetlen állandóan nedvesen tartani, hacsak nincs szabin az ember és otthon van, mert bekenem én de azért gatyát kell húznom amihez ugye hozzáér és az leszedi valamennyire. Vagy fóliázza állandóan de azt meg több helyen olvastam nem javasolják. Mindenki csak az első három napra mondja a takarást.
Más: A régi tetoválás takarásának van szabálya? Értem ez alatt, hogy bármit el lehet takarni vagy a régi tetkó befolyásolja az újat? Pl. kell használni a réginek a vonalait, színeit stb.
Én filózok, hogy takartassam a régimet. Erről lenne szó:
[link] -
net84
őstag
válasz
legiaap #2966 üzenetére
Kenni mindig annyira, annyiszor kell, hogy ne szaradjon ki. Altalaban a napi harom egy nem tul szaradekony borre eleg. A bepanthen elhagyhato, amint a teljes hamlas megtortenik. Utana eleg a testapolo.
Az en boromnek pl. nem eleg a napi harom. Annyira szarad, hogy 4 orankent be kell kennem a hamlas ideje alatt.
Normal hasznalatra pedig kefejezetten tetovalasra szant kremet hasznalok. Azt reggel felkenem, bedorzsolom, este meg a zuhany alatt sikalnom kell, hogy leszedjem a boromrol. -
legiaap
félisten
Napi háromszor tudom csak. Reggel mielőtt megyek melózni. Ezért korábban kelek, hogy legyen ideje beszívódni. Majd délután fél hatkor meg este kilenc körül. Még egy hétig kenem beantennel azt majd utána áttérek testápolóra. De amúgy már fóliával nem takarom. Csak az első három napban fóliáztam. A szőröm meg közben nő azt viszket mint a fene.
-
legiaap
félisten
Az normális, hogy úgy hámlik most a bőr a tetkómnál, mint amikor leég az ember és utána jön le a bőr? Az első fázis volt az a gennyes fekete folyadék az első 2-3 napban. Majd utána apró fekete cuccok jöttek le folyadék nélkül. Most meg a bőr. Az első tetkómnál nem emlékszek hogy lett volna hámló bőr. Vagy csak olyan rég volt, hogy elfelejttem.
-
net84
őstag
Valami olyasmi.
A kezfej erdekes. Embere valogatja, mint a legtobb testresz eseteben. En meg nem csinaltam es nekem sincs
. Igy konkret tapasztalatom nincs.
Csontos az elegge, hogy legalabb kellemetlen legyen.Eldugasra:
Minek eldugni? Van hetkoznapi foglalkozasom is, ott sem takargatom, csak ha etikett szerint kell feloltozni.
Sot! Mar volt, hogy vendeget sikerult megvezetnem, hogy csak a karomon van az a pici, smit lat......es kulonben sem szeretem, ha szet van varrva az ember.
ilyenkor szokott nekik leesni, hogy addig hulyitve voltak.
-
-
net84
őstag
válasz
legiaap #2955 üzenetére
Hát ezt most meg nem mondom. Talán egy rajzszakos tudná ennek az ábrázolásnak a nevét.
Ez it egy kevert dolog lett. Kaptam a csaj alakot, hogy csináljak belőle egy egy-szín feketét, szedjem le az árnyalást és az elmosódást és keverjem az eredeti buena vista koncepcióval.
Van egy párja is, ott egy kardos alak van szintén ezzel a stílussal, szintén piros háttérrel, de ott a kard csapásvonalát követi a háttér. Előszedem majd azt is. -
net84
őstag
válasz
legiaap #2952 üzenetére
Tetszetős. Egy darabig rakosgattam magamban a képet, de összeállt minden.
Csatlakozom Fr0z3n kollégához. Az a trutyi természetes. Váladék, egy kis festék és krém keveréke. Később pedig krém és bőrcafatok keverékét fogod lemosni.Hasonlót csináltam vasárnap (nem marvel), csak kicsit elvontabb ábrázolásba.
-
legiaap
félisten
Na akkor fólia nélküli kép: [link]
200 font volt amúgy és itt csináltattam.
Matt Hunt volt az artist-om.
Antibakteriális szappannal finoman megfürdettem, papírtörlővel leitattam, majd bepantent adtam neki. A maradékot szintén leitattam. Fólia ment rá. Azért húzódik rendesen, meg egy nagyon kicsi genyós-festékes cucc azért jött ki, miközben leitattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Futás, futópályák
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Milyen videókártyát?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Jövedelem
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest