Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgaroczel
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Köszönöm a segítséget! A Wifit akkor hagyom a francba
Viszont az iskolás lenémítós profilt be szeretném álltani! Meg lehet valahogy úgy oldani, hogy 7-től óránként ellenőrizze le hogy az iskolában vagy-e, és ha mondjuk 9-ig azt kapja hogy nem, akkor kapcsolja ki az ellenőrzést, ha viszont azt adja hogy az iskolában vagyok akkor ellenőrizze tovább óránként egészen addig amég iskolán kívül nem vagyok (tehát elindultam haza)? 
-
HUNgaroczel
tag
Sziasztok!
Új vagyok a Tasker világában és a segítségetek szeretném kérni. Már beállítottam hogy, ha hazaérek és rácsatlakozik az itthoni wifire, akkor kiveszi a pattern lockot és lekapcsolja a mobilnetet. Most azt szeretném a lehető legoptimálisabban megoldani, hogyha elmegyek itthonról kapcsolja le a wifit, ha meg hazaérek akkor kapcsolja fel. Megoldható valahogy? Próbáltam úgy hogy a helyet elmentem és GPS alapján, de az félek hogy sokat fogyaszt, mert 2 percenként felvillan a helykereső ikonja. Kisvárosban élek, tehát a cella információk nem sokat segítenek.
Másik, azt is meg lehet valahogy oldani hogy amikor beérek az iskolában automatikusan lehalkítsa magát?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont az iskolás lenémítós profilt be szeretném álltani! Meg lehet valahogy úgy oldani, hogy 7-től óránként ellenőrizze le hogy az iskolában vagy-e, és ha mondjuk 9-ig azt kapja hogy nem, akkor kapcsolja ki az ellenőrzést, ha viszont azt adja hogy az iskolában vagyok akkor ellenőrizze tovább óránként egészen addig amég iskolán kívül nem vagyok (tehát elindultam haza)?