Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• WiFi-t szerintem nem érdemes kapcsolgatni, olyan keveset fogyaszt ha nincs használva. Plusz ha se GPS, se cella infó, akkor már csak max időhöz tudod kötni.
    Az iskolába érős halkítást is időhöz kellene szerintem kötnöd hogy ne érjenek meglepetések, gondolom úgyis van órarended.
    Bár nálam ez másik programmal van megoldva, ha zsebbe van a telefon, tehát a proxy le van takarva, akkor rezeg (Smart Screen Off Pro), plusz akkor is ha a képernyő be van kapcsolva. Ez utóbbit már a Tasker csinálja. Tehát végülis csak akkor csörög ha kint van asztalon.

Ja és mobilnetet se érdemes szerintem kapcsolgatnod, ha WiFi csatlakoztatva van akkor mobilnet nem fogyaszt mert nem forgalmaz.

Köszönöm a segítséget! A Wifit akkor hagyom a francba :D Viszont az iskolás lenémítós profilt be szeretném álltani! Meg lehet valahogy úgy oldani, hogy 7-től óránként ellenőrizze le hogy az iskolában vagy-e, és ha mondjuk 9-ig azt kapja hogy nem, akkor kapcsolja ki az ellenőrzést, ha viszont azt adja hogy az iskolában vagyok akkor ellenőrizze tovább óránként egészen addig amég iskolán kívül nem vagyok (tehát elindultam haza)? :U

Új hozzászólás Aktív témák