Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
HUNgaroczel
üzenetére
WiFi-t szerintem nem érdemes kapcsolgatni, olyan keveset fogyaszt ha nincs használva. Plusz ha se GPS, se cella infó, akkor már csak max időhöz tudod kötni.
Az iskolába érős halkítást is időhöz kellene szerintem kötnöd hogy ne érjenek meglepetések, gondolom úgyis van órarended.
Bár nálam ez másik programmal van megoldva, ha zsebbe van a telefon, tehát a proxy le van takarva, akkor rezeg (Smart Screen Off Pro), plusz akkor is ha a képernyő be van kapcsolva. Ez utóbbit már a Tasker csinálja. Tehát végülis csak akkor csörög ha kint van asztalon.Ja és mobilnetet se érdemes szerintem kapcsolgatnod, ha WiFi csatlakoztatva van akkor mobilnet nem fogyaszt mert nem forgalmaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van
- Garanciális! GAMER PC! R7 5800X RX 7700 XT 12GB 32GB 3600MHz Aorus Elite Seasonic 850W Gold
- EPOX EP-4PLAI SOCKET 478 RETRO ALAPLAP
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Piros Lenovo G50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/500HDD/Magyar)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- BESZÁMÍTÁS! ASRock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest