Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila961
csendes tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Sziasztok!
Bocs ha túl bonyolult volt, most a fagolyó, fakocka verziósan.
Az eddigiek csak azt mutatták milyen irányba ne induljunk, pl teamviewer, net. stb.Tableten fut Love40 APK.
Ezen kell "kattintani" 2 mezőben. Ennyi az egész tablet oldalon.A jel küldő készülék okosóra vagy valami hasonló apró, viselhető cutt. Ne telefon, ami nehéz.
BT füles hangerő szabályzó fel/le ez is lehet. (Somatom ötlete.)Okosóra még nincs ill mint írtam volt a bóvli van, azon van 2 gomb.
Itt egy fél megoldás: https://www.scoreband.net/products/scoreband-play?variant=19742219781
HA ezt a cuccot lehet használni vezérlésnek, úgy is jó lenne de nem néztem át szerintem BT nincs benne.
Ez csak az ötletet adta.
Tudom meg kell venni is kész, de itt nem ez a lényeg.
Az a lényeg, hogy a pálya szélén a tabletet a másik játékos(ok) is látják.Meg maga az izgalmas probléma...
üdv TA
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Crimson Desert
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest