Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coelophysiis
csendes tag
Láttam az energiatakarékosságról is írtatok, leírom én mit szoktam használni, hátha segít valakinek.
Nem szerettem volna éjszaka rajtahagyni a töltőn, ha viszont feltöltöttem előtte és úgy mentem aludni akkor reggelre lement 8-10%, ami illúzió romboló.A megoldás:
NFC matricára rakom amikor elmegyek aludni és töltőn hagyom. Átvált éjjeli módra. Lekapcsol minden rádiós jelet, a wifit kivéve (mindjárt írom mire kell), Always on Display kikapcsol és energiatakarékosságra vált. Amint a telefon eléri a 100%-ot lekapcsolja a töltőt (SmartPlug) és a wifit is kikapcslja 8 óráig. 8-kor visszakapcsolja a telefonhálozatot de a wifit és 4g-t nem. Amikor reggel 10 után felkelek az első kijelző feloldásnál bekapcsolja a töltést és az összes módot. Rátölt amíg intézem a reggeli dolgokat, letölti a friss infókat és kezdődhet a nap.Ami még hiányzik a dologból az egy vezeték nélküli töltő amivel még kényelmesebb lehetne az egész.
Most még nagyon prototípus a dolog, pl reggel van, hogy az embernek csak postáshoz kell kimenni és kell a mobil fizetéshez ezért most már az első feloldásnál megjelenik egy scene és lehet választani, hogy tényleg felébredtél-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- VR topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hobby rádiós topik
- Marathon (2025)
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest