- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Üdv!
Mostanában egy elég nagy projekten dolgozom saját célra, amiben elég nagy szerepe van a különféle HTTP Post kéréseknek. Namost, mivel a Tasker beépített HTTP Post actionjével nem tudok pl postdatát küldeni, illetve fejléceket sem, így gondoltam, hogy készítek egyet Java segítségével.
Igen ám, de a postdata-t ugyebár JSONként terveztem elküldeni, s ehhez össze is dobtam egy JSON buildert, de feltűnt, hogy nem tud egyből mit kezdeni a Tasker változókkal a Java Object típus, szóval csak úgy sikerült összehoznom a dolgot, hogy a Tasker változókból előbb Java változót (egy stringet) csinálok, s azt adom meg objectként.
És most jöjjön a lényeg!
Egy-két önzetlen tesztelőre lenne szükségem, aki beimportálná ezt a taskot, lefuttatná, és a vágólapja tartalmát beillesztené egy új hozzászólásba. Illetve ha valahol hibára futna a task, akkor azt is megosztaná velem.Nekem csupán az utolsó két metódus működik megfelelően, ahol ugyebár Java stringgé konvertálom a Tasker változót, a többi csak egy üres {} eredménnyel tér vissza, szóval így néz ki a végeredmény:
{} {} {"key1":"value1","key2":"value2"} {"key1":"value1","key2":"value2"}
Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Energiaital topic
- Synology NAS
- Assetto Corsa Rally
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy-két önzetlen tesztelőre lenne szükségem, aki beimportálná