Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Az az érzés, mikor kb fél év szenvedés után rájössz, hogy mi a gond a taskoddal, és végre működik appként is, igazán felemelő!

Csináltam Javascriptben és egy HTML alapú webview Scene segítségével egy komplett SoundCloud lejátszót, mert nagy zenebolondként nem volt elég számomra az SC app által nyújtott minőség...
Ez működik, ahogy kell, de csak a Taskerből taskként futtatva. Ha az AppFactory-vel próbáltam exportálni, sosem jött össze a dolog... És ez hasonlóképp volt a többi kicsit komolyabb JS alapú taskjaim esetében is.Eddig annyira nem izgatott a dolog, de most át kellett volna küldenem a projektet app formájában egy kollégának. Ezért ma kb az egész délelőttöm debuggolásra ment rá, mivel sehogyan sem akaródzott működni a dolog.
A logok alapján az jött le elsőnek, hogy az app motor nem szereti a functionöket, így széttúrtam a kódot, és végeredményül kaptam egy csúnya, hosszú, de exceptionmentes kódot. Viszont ez sem segített sokat. Már majdnem feladtam, aztán, afféle végső ötletként beszúrtam egy HTTP Get-et inaktívként a taskba, és láss csodát, müködik az app!

Viszont, amit nem értek, hogy én extra permissionnek direkt beírtam az INTERNET-et, mégsem adta meg az App Factory ezt a jogot...
Szóval bárkinek, aki JS, Shell, vagy SL4A kódból próbál appot faragni, melegen ajánlom, hogy a leírt letiltott task elem segítségével biztosítsa a jogokat, mert a Tasker valamiért az Extra permissionökkel nem tud mit kezdeni!

Szvsz: végre van egy nagyon kicsi, és gyors SoundCloud alkalmazásom, ami sokkal szebb minőségben tolja a zenéket!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- VR topik
- Hardcore café
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- World of Tanks - MMO
- EAFC 26
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- ASUS X540S Intel Celeron N3160 2.24GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- LENOVO IdeaPad G50-30 Intel Celeron N2830 2.16GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ez működik, ahogy kell, de csak a Taskerből taskként futtatva. Ha az AppFactory-vel próbáltam exportálni, sosem jött össze a dolog... És ez hasonlóképp volt a többi kicsit komolyabb JS alapú taskjaim esetében is.