- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Csak gondolatébresztőnek!
A Poweramp nem engedelmeskedik az Androidos médiavezérlő parancsoknak? Azokat "input keyevent X" parancsokkal is tudod vezérelni. Ezek az érvényben levő médialejátszásra érvényesek, amennyiben az adott lejátszó ezeket használja. Taskerben nincsenek médiavezérlő utasítások?
Ha indítani akarsz egy számot, akkor használhatod az ACTION_VIEW intentet. Az uri sorban kell megadni a fájl elérési útját. Ez alapján, a rendszer, az adot fájltípus szerinti, alapértelmezett alkalmazásnak továbbítja az intentet. Ha az a Poweramp, akkor azzal fog indulni.Ami a fentebb említett feladatot illeti, nem ismerem a Poweamp lehetőségeit. Megnéztem a Music Folder Playeremet és abban beállítható, hogy mi a teendő, ha lejátszotta a mappában levő, összes számot. Van "ugorjon a köv. mappára" opció. Ha a mappanevek elé sorszámot teszek és a 01 -es első számával indítom a lejátszást, akkor a síma médiavezérlőkkel lehet befolyásolni a lejátszást. Sztem a száminfókhoz sem kell spec. API. Ez a Folder Player meg tudja jeleníteni a szám infót a "rolón". Nem teszteltem, de 4.3 -tól a 3rd. party appok értesítései is lekérhetők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest