Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gery2123
üzenetére
Ez telefontól függ. Az első tesztpéldány (persze, annál még 4g nélkül), egy SGS 2 -volt. Ennél alapból nincs lehetőség ilyen váltásra (gyári, vagy gyári alapú ROM -on). Szóval, ez egy XDA -s, trükkös váltogató megoldás. Adatkapcsolat ki -> váltás -> adatkapcsolat be. Anmo még írtam is róla itt. Így már érted, hogy mi az összefüggés a kettő között? Egyébként, ez a kínai teló is pontosan ugyanígy vált 4g -re/ről. Látom, hogy váltásnál egy pillanatra megszakítja az adatkapcsolatot. Mivel a 4g egy más technológia, lefelé nem kompatibilis, ezért nem is lehetne másképp.
Bocs, hogy ezt most "Robotul" írom, de sztem Tasker -ben is vannak ilyen apró, de jelentős különbségek. Ha időt akarok definiálni, akkor azt lehet várakozással, vagy ébresztéssel. Látszatra ugyanaz az eredmény, de a várakozásnál fenntart egy folyamatszálat, ébresztésnél viszont nem. Én vmi ehhez hasonló különbségre gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB/256-512SSD,jó akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Új, modolt billentyűzet eladó knobbal, kijelzővel + választható Magyar(PBT) kupakkal és kapcsolókkal
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest