Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thesound

addikt

Eddig llama-t használtam tökéletesen megelégedve vele, de a fejlesztője írta, hogy lassulni fog igencsak a frissítési ütem, ill. ahogy látom a play-en már nem is frissíti, csak a blogjában, ott is ritkán.

Így jutottam a taskerhez.

Először meg szeretném csinálni azokat a műveleteket, amik a llama-ban mentek.

Pl. van három hely A,B és C. Ezeket cell near alapján belövöm, és ha ezen helyek valamelyikén vagyok, akkor este 10 és reggel 6 között vegye le a fényerőt.
    Ez egy elég egyszerű feladat. Llama-ban ez 1 feladat volt, pár egymásba ágyazott and és or kapcsolóval majd a feladattal, hogy fényerő le.

Itt hogy lehet ezt hatékonyan megcsinálni? Első körben arra gondoltam, hogy cell near alapján beazonosítom a három helyet, ami három változót állít be, majd ezeket a változókat figyelem időhöz kötve (nyilván mivel napátlépés van két időintervallumot kell figyeltetni) és akkor vegye le a fényerőt.

Ehhez kell három négy profil? Furcsa a llama után, mert ott egyben megoldottam.

Jó lesz ez, csak szokni kell ezért kérdem, hogy ennél az egyszerű feladatnál mi a legjobb megoldás.

thx.

ma frissült a playen a tasker

Új hozzászólás Aktív témák