Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
üzenetére
Ez a hangminta egészen addig működik, amíg a hanglejtés, ütem ugyanaz és nincs környezeti zaj.
Annó Nokia 3330-ason próbáltam, a csendes szobában egész jó volt az arány - ha éppen úgy ki tudtam ejteni, ahogy felvettem -, az esetek talán felében felismerte mit akarok tőle. De kint az utcán, vagy forgalmasabb épületben a felismerési arány a nullához konvergált. Trükkös voltam, felvettem a jellemző zaj mellett, akkor meg a csendes szobában nem akart működni.
Szvsz zsákutca.
Amúgy elnézve a kínlódást, a megoldás eleganciája hagy némi kívánnivalót maga után és akkor ezzel sztem mindent el is mondtam.
Vagy normális STT motorral, vagy sehogy. Frankó dolog az Autovoice is, de ha nincs szélessávú net, akkor nemes egyszerűséggel nem működik. Ez van.
Amúgy ha jó a lefedettség, akkor 3G és fölötte tök jól megy és alig generál forgalmat is. Egyszerűen nem indokolt offline kínlódni. Persze ha térerő sincs, akkor meg már ott egye a fene!
Kíváncsi lennék amúgy hogy működik a Voice Search motorja. A netes pár kilóbájtos forgalom után nem hinném, hogy a felvett hangot küldi ki a szervernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen routert?
- Ford topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest