Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Ez érdekelne bővebben, esetleg vmi dokumentáció, akár privátban. Köszönöm! De a málna, mint írtam, a legvégső lehetőség. Jelenleg van itthon 3db RK3066 -os és egy 3188 -as miniPC. Ha lehet, akkor inkább ezeket szeretném lakásautomatizálás céljából működésre bírni. Ezeken használtam már webszervert. De hogyan, miképpen lehetne az usb 2.0 porton keresztül tasker profillal vezérelni? Gondolom, ehhez kéne egy külső hardver usb -n csatlakoztatva, aminek van egy Tasker kompatibilis, Androidos vezérlőprogramja. De hol lehet ilyet találni? Az Arduinonak van vmi Androidos project -je, de ahhoz is alapból kell egy Arduino. Nekem viszont adott a kütyü, csak egy Taskerrel vezérelhető, usb -s modul kéne, mondjuk 2-8 relékimenettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy ruhás topik
- Windows 10
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest