Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Ez érdekelne bővebben, esetleg vmi dokumentáció, akár privátban. Köszönöm! De a málna, mint írtam, a legvégső lehetőség. Jelenleg van itthon 3db RK3066 -os és egy 3188 -as miniPC. Ha lehet, akkor inkább ezeket szeretném lakásautomatizálás céljából működésre bírni. Ezeken használtam már webszervert. De hogyan, miképpen lehetne az usb 2.0 porton keresztül tasker profillal vezérelni? Gondolom, ehhez kéne egy külső hardver usb -n csatlakoztatva, aminek van egy Tasker kompatibilis, Androidos vezérlőprogramja. De hol lehet ilyet találni? Az Arduinonak van vmi Androidos project -je, de ahhoz is alapból kell egy Arduino. Nekem viszont adott a kütyü, csak egy Taskerrel vezérelhető, usb -s modul kéne, mondjuk 2-8 relékimenettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest