Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Esetleg nézd meg a Zoom-ot, annak ugyanaz a fejlesztője, mint a Tasker-nek.
Nekem már csak egy kérdésem maradt: Lehet-e egy Task-ot elindítani megadott időben. Nem arra gondolok, hogy beállítom a 7 órát mondjuk, hanem arra, hogy a változó tárol egy időpontot (például 19:00) és onnantól indulna a Task, ami futna két órán keresztül, 2 perces ellenőrzéssel.
A többit már megoldottam rendesen. Szépen kikeresi a Variable Query-ben megadott csapat aznapi meccsét, majd visszatér a meccsre vonatkozó linkkel. Arról az oldalról meg kiszedi a két csapatot és az eredményt, ami ha változik Notify LED-el értesít.Mondjuk vannak érdekesen elrejtett dolgok. Például a Misc - Test résznél tudom meghatározni egy változó hosszát. Eltartott egy darabig, mire megtaláltam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest