- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- potyautas: Norvég nyár 2.
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Sztupidka
üzenetére
Egy picit módositottam az időjárás lekérést, mert ez csak a bp-i régiót kéri le. Egy másik profilban a locationhoz kötöttem a szokásos balatoni helyem egy 20km-es körzettel, ami egy változót 6-osra állit. (ez a balatoni régió), elhagyáskor pedig törli a változó értékét, a task futtatásakor ha a változó törölt, akkor az 1-es régióval kéri le az adatokat, egyébként pedig a változóval, igy automatikusan kapom a megfelelő időjárást.
(a többi nem érdekel, de fel lehetne venni további location profilokat Pécs, Győr, Miskolc, Szegedhez, csak én sosem járok arra )Teasüti zoom widget-jét szerettem volna használni, ami 1*2-cellás. Szerintem találtam egy kis bugot ebben az appban, mert én nem tudom rávenni, hogy legyen ilyen méretű widgetem. A beállitásoknál bejelölve az 1*2-est (alapértelmezésben nem volt ilyen), akkor szólt, hogy újra kell inditani a telefon, amit már többször is megtettem, de nem segitett.
Azóta nem szól soha sem a módositásoknál, az alapértelmezetten bejelölt widgeteket el tudom tüntetni a widgetek közül, de nem tudok kirakni új fajtát.Ha megtenné valaki, hogy leteszteli, hogy ez csak nálam hiba e, vagy csak nekem kellene még valamit frissiteni?? (Android 4.1.2, Samsung Note 2)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest