Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Sztupidka
üzenetére
Egy picit módositottam az időjárás lekérést, mert ez csak a bp-i régiót kéri le. Egy másik profilban a locationhoz kötöttem a szokásos balatoni helyem egy 20km-es körzettel, ami egy változót 6-osra állit. (ez a balatoni régió), elhagyáskor pedig törli a változó értékét, a task futtatásakor ha a változó törölt, akkor az 1-es régióval kéri le az adatokat, egyébként pedig a változóval, igy automatikusan kapom a megfelelő időjárást.
(a többi nem érdekel, de fel lehetne venni további location profilokat Pécs, Győr, Miskolc, Szegedhez, csak én sosem járok arra )Teasüti zoom widget-jét szerettem volna használni, ami 1*2-cellás. Szerintem találtam egy kis bugot ebben az appban, mert én nem tudom rávenni, hogy legyen ilyen méretű widgetem. A beállitásoknál bejelölve az 1*2-est (alapértelmezésben nem volt ilyen), akkor szólt, hogy újra kell inditani a telefon, amit már többször is megtettem, de nem segitett.
Azóta nem szól soha sem a módositásoknál, az alapértelmezetten bejelölt widgeteket el tudom tüntetni a widgetek közül, de nem tudok kirakni új fajtát.Ha megtenné valaki, hogy leteszteli, hogy ez csak nálam hiba e, vagy csak nekem kellene még valamit frissiteni?? (Android 4.1.2, Samsung Note 2)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest