Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacus

őstag

válasz Sztupidka #1578 üzenetére

Egy picit módositottam az időjárás lekérést, mert ez csak a bp-i régiót kéri le. Egy másik profilban a locationhoz kötöttem a szokásos balatoni helyem egy 20km-es körzettel, ami egy változót 6-osra állit. (ez a balatoni régió), elhagyáskor pedig törli a változó értékét, a task futtatásakor ha a változó törölt, akkor az 1-es régióval kéri le az adatokat, egyébként pedig a változóval, igy automatikusan kapom a megfelelő időjárást.
    (a többi nem érdekel, de fel lehetne venni további location profilokat Pécs, Győr, Miskolc, Szegedhez, csak én sosem járok arra )

Teasüti zoom widget-jét szerettem volna használni, ami 1*2-cellás. Szerintem találtam egy kis bugot ebben az appban, mert én nem tudom rávenni, hogy legyen ilyen méretű widgetem. A beállitásoknál bejelölve az 1*2-est (alapértelmezésben nem volt ilyen), akkor szólt, hogy újra kell inditani a telefon, amit már többször is megtettem, de nem segitett.
    Azóta nem szól soha sem a módositásoknál, az alapértelmezetten bejelölt widgeteket el tudom tüntetni a widgetek közül, de nem tudok kirakni új fajtát.

Ha megtenné valaki, hogy leteszteli, hogy ez csak nálam hiba e, vagy csak nekem kellene még valamit frissiteni?? (Android 4.1.2, Samsung Note 2)

Új hozzászólás Aktív témák