Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztupidka
tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Bakker ezt nem hiszem el !!!
Egész eddig jó volt amit csináltam csak az a rohadt béta verzió rossz és ezért nem mondta ki rendesen a szél irányát... Először nem értettem mi a gond, hiszen láttam amit csináltam az megegyezett a tiéddel és működnie kellett volna. Aztán elkezdtem gondolkodni.... lehet a hiba a készülékben van
és mivel úgyis többször megzavarodott a tasker (ki-be kapcsolata a profilokat meg össze vissza beszélt közben Mariska gondoltam visszateszem a normál verziót és láss csodát minden frankó 
Mégegyszer ezer köszönet a legújabb taskért és widgetért, határozottam király lett. Főleg a szöveg tetszik a legjobban ( gyenge szelecske fújdogál...)

Akinek kell a kész task ami lekéri és bemondja az időjárást, így csak hozzá kell tenni egy ...Mégegyszer nagyon szépen köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egész eddig jó volt amit csináltam csak az a rohadt béta verzió rossz és ezért nem mondta ki rendesen a szél irányát... Először nem értettem mi a gond, hiszen láttam amit csináltam az megegyezett a tiéddel és működnie kellett volna. Aztán elkezdtem gondolkodni.... lehet a hiba a készülékben van
és mivel úgyis többször megzavarodott a tasker (ki-be kapcsolata a profilokat meg össze vissza beszélt közben Mariska gondoltam visszateszem a normál verziót és láss csodát minden frankó