Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlekkeN
aktív tag
Üdv!
A következőt szeretném Taskerben megvalósítani:
Reggel és este gyógyszert kell szednem. Google Calendar-ban be is állítottam, hogy reggel 7:00-kor és este 20:00-kor kapjak egy értesítőt. Ez nekem nem tetszik mivel más eseményekkel csoportosítja az értesítőt az android és együtt tudom csak őket kinyomni, figyelmeztetés is csak egyszer történik aztán vége.Először az jutott eszembe, hogy a Naptár eseményből Feladatot(Task, Google Task) csinálok Gtask, Astrid, Wunderlist vagy valami ilyesmiben és akkor ha bevettem a gyógyszert kipipálom. Sajnos nem tudom, hogy lehet ezt megoldani kerestem, de nem találtam megoldást.
Most eszembe jutott az is hogy naptáreseményből generálok egy másik értesítést és az hangjelzést ad 5 percenként amíg ki nem nyomom.
Tud valaki segíteni? Jobban szeretnék Feladatot generálni mert akkor be lehetne ütemezni mást is. Esetleg más ötlete van valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- Apple Iphone 16 128GB fekete, kártyafüggetlen, hibátlan, karcmentes
- Eladó Mini-ITX Gamer Alap - Intel i7-4790K, 16GB DDR3, Corsair Obsidian 250D Ház, 240 AIO Vízhűtés!
- Philips 499P9H/00 Monitor
- Samsung C49RG94SSP Monitor 120hz
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest