Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlekkeN
aktív tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Kezdő vagyok, de egyébként már próbálok csinálni egy plugint amivel Google Taskba be lehet illeszteni taskokakat, mivel rátaláltam A Task API-ra.
Azért is szeretném a task-os megoldást, mert akkor hozhatnék létre vásárlási listát és egyéb feladatok annak alapján, hogy mi van a naptárban.
Köszönöm a segítséget ezt az értesítést implementálom először.
-
FlekkeN
aktív tag
Üdv!
A következőt szeretném Taskerben megvalósítani:
Reggel és este gyógyszert kell szednem. Google Calendar-ban be is állítottam, hogy reggel 7:00-kor és este 20:00-kor kapjak egy értesítőt. Ez nekem nem tetszik mivel más eseményekkel csoportosítja az értesítőt az android és együtt tudom csak őket kinyomni, figyelmeztetés is csak egyszer történik aztán vége.Először az jutott eszembe, hogy a Naptár eseményből Feladatot(Task, Google Task) csinálok Gtask, Astrid, Wunderlist vagy valami ilyesmiben és akkor ha bevettem a gyógyszert kipipálom. Sajnos nem tudom, hogy lehet ezt megoldani kerestem, de nem találtam megoldást.
Most eszembe jutott az is hogy naptáreseményből generálok egy másik értesítést és az hangjelzést ad 5 percenként amíg ki nem nyomom.
Tud valaki segíteni? Jobban szeretnék Feladatot generálni mert akkor be lehetne ütemezni mást is. Esetleg más ötlete van valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest