Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogil99
aktív tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Őszintén szólva most értettem meg a logikáját annak a taksnak amit írtál. Eddig csak a sorok egymásutánját néztem és nem értettem. Az a "tudom hogy benzin, de mitől megy?" állapotban voltam. Mivel nem hagyott nyugodni a dolog arra gondoltam, mi lenne, ha az utolsó (6.) sort elvenném belőle, és akkor mindig figyelné azt, hogy nem roamingolok-e. Később próbáltam valami sajátot gyártani, amihez (még ha nem is sikerül) nagy segítség volt, hogy mutattál egy lehetőséget, mert anélkül az is problémás lett volna, hogy fogjak hozzá.
Szerintem nekem a %TNET értelmezésével van a gondom. A leírás szerint:
"Telephone Network (dynamic, monitored)
%TNET
The current telephony network operator the device is using."Ez nekem úgy jön le, hogy ez mindig az épp aktuális hálózat, amit használok. Ha ezt összehasonlítom az előzővel ahogy javaslod, akkor lesz változás, ha átmegyek a határon és roamingolok. De ha már ott vagyok, és újrabootolok, vagy egy airplan off/airplan on után már nem lesz változás az előzőhöz képest és nem vizsgálja, hogy teljesül-e a roaming mint feltétel (ha jól értelmezem). Ezért próbáltam egy fix értékhez hasonlítani a pillanatnyi szolgáltatót, ha már egyszerűbben nem tudok a roaminghoz kapcsolni eseményeket. Ezt hiányolom a taskerből (vagy az ismereteimből?).
pl. így vagyok ezzel a nyavalyás screen off -al is, amit csak feltételként (Contextben) tudok megadni, holott nekem következményként (taskban) lenne rá szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Villanyszerelés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest