Hirdetés
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
"Nem képzeled hogy tv-vel olcsóbb lesz? "
De képzelem, jelenleg is vannak tel.+net+TV csomagok, itt találod őket: http://www.tarr.hu/?idmenu=99
Én 1 éve a K3-ban vagyok, és ezt a szolgáltatást pont nekem találták ki, mert nem nézek sok TV-t, és keveset telefonálunk, de azért annyit igen, hogy inkább 4-5-Ft-os percdíjat fizetek, mint 20-30Ft-os mobilt. Összesen hó végére 8.000-re szoktunk kijönni, ennyiért a T-Home (számomra) gyengébb szolgáltatást kínál. Ha megnézed, a jelenlegi 4Mbit-es netjüket a Tarr 8290-ért kínálja, nekünk ennél olcsóbb az egész csomag (igaz 3Mbit-es nettel, de kit érdekel az a minimális különbség), ebből gondolom hogy lesznek csomagban is ezek a magasabb sávszélű kapcsolatok.
Azért annyira nem fekete-fehér ez sem, mint ahogy semmi sem. Van olyan cég, ahol 3.500 az 1Mbit-es net, és most nem az első éves beetető időszakról beszélek. Ehhez képest a K3-as csomag maga a megváltás. Azt is figyelembe kell venni, kinek mik az igényei. Természetesen aki napi 1 órát beszél telefonon, az ne válassza ezt a csomagot, jobban jár a T-Home-os Favorittal. Én mindenképp megvárom, lesz-e sávszél emelés a Tarr-nál, ha nem, akkor elgondolkozok egy cserén.
Annyiban igazad van, hogy (a fogyasztóknak) jobb lenne egy erősebb konkurencia-harc, de mivel hamarosan elterjed az optinet, szerintem a Tarr is lépni fog valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Tudományos Pandémia Klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Óra topik
- Jövedelem
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

kabelmania27
ftamas0201