- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz
trec12 #20740 üzenetére
Passz, majd nyilatkozik vki aki meg tudja nézni. Engem annyira nem érdekel a netes stream, mert azt max telefonon nézném, de ez 1 évben 1-szer ha előfordul
Azért érdekelt a minőség, ha a One-on (exDigi optika) jön a kötelező modul, érdemes lesz-e a Tarr-a cserélni, de a lenti felvételek alapján határozott igen. -
ftamas0201
Topikgazda
válasz
trec12 #20736 üzenetére
Nekem szolgáltatás mellé van, telefonon használom viszonylag sokat munkában, számomra teljesen jó a minősége, az imént ránéztem a webesre is, ha jól látom 1920x1080 felbontást kínálnak, 1440p-n is simán vállaható és nézhető, semmi gondot nem látok benne. Valószínűsíthetően a kettő ugyanaz, mert a bejelentkezési felületek ugyanazok a leírások és útmutatók alapján, csak elkészítették valószínűleg egy külön csomagra is aki így szeretne előfizetni TV adásra.
-
csaszi75
senior tag
válasz
trec12 #20736 üzenetére
Még nem láttam működőképesen, hogy milye na minőség egy ilyen Tarr-os szolgáltatás, de jónk tűnik..
Végigolvastál mindent az oldalukon?
https://www.tarr.hu/lakossagi/tv/onlinetv
Amennyiben okosTV-n szeretnéd nézni, nézd meg előbb a te TV-s OnlineÁruházában, hogy elérhető-e ott az APP-juk?
Ezt csakis a próba fogja eldönteni, amikor megvetted és kipróbálod az otthoni környzetedben..
"Okostelevízió
Samsung SMART TV: 2020, 2021, 2022, 2023, 2024-es modellek. Applikáció letöltése az alkalmazás áruházból.
LG SMART TV: UltraHD(4K) modellek, WebOS 5.0-tól. UltraHD(4K) modellek, WebOS 5.0-tól. Applikáció letöltése az alkalmazás áruházból.
Android/Google TV operációs rendszerű okostelevíziók. Alkalmazás letöltése az Play Store áruházból."
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Tesla topik
- Formula-1
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest