Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
motion
csendes tag
Sziasztok!
A témában keresve nem találtam javaslatot, megosztott tapasztalatot, így kérdezném a következőt: Gigabyte SuperB 460 tápom van, aminek igen gyenge pontja a ventillátora és ezzel a véleménnyel, tapasztalattal gondolom nem vagyok egyedül...! Nekem volt már jó pár tápom, de egynek sem volt ilyen ócska ventillátora! Sajnos garanciában nem cserélték ki, csak kifúvatták, igy egy öt perc után elkezdődik a cicergés, kattogás, morgás, majd oldalba vágom utána 1 perc csend, majd újra.Egyszóval cserélni szeretném a ventillátorát, de milyet kellene bele vennem? 3 vagy 4 pines, vezetékest? Milyen a csatlakozása? Forrasztva van, vagy rádugva az alaplapjára?
PWM szabályozású? Milyen fordulatszámút vegyek? Nem ártana, ha csendesebb lenne!
Ha valakinek van tapasztalata kérem adjon tanácsot. Előre is köszönöm! Még nem szedtem szét, előre szeretnék tájékozódni és felkészülni!
Aktív témák
- BestBuy topik
- Sorozatok
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Facebook és Messenger
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Filmvilág
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest