Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
motion
csendes tag
Sziasztok!
A témában keresve nem találtam javaslatot, megosztott tapasztalatot, így kérdezném a következőt: Gigabyte SuperB 460 tápom van, aminek igen gyenge pontja a ventillátora és ezzel a véleménnyel, tapasztalattal gondolom nem vagyok egyedül...! Nekem volt már jó pár tápom, de egynek sem volt ilyen ócska ventillátora! Sajnos garanciában nem cserélték ki, csak kifúvatták, igy egy öt perc után elkezdődik a cicergés, kattogás, morgás, majd oldalba vágom utána 1 perc csend, majd újra.Egyszóval cserélni szeretném a ventillátorát, de milyet kellene bele vennem? 3 vagy 4 pines, vezetékest? Milyen a csatlakozása? Forrasztva van, vagy rádugva az alaplapjára?
PWM szabályozású? Milyen fordulatszámút vegyek? Nem ártana, ha csendesebb lenne!
Ha valakinek van tapasztalata kérem adjon tanácsot. Előre is köszönöm! Még nem szedtem szét, előre szeretnék tájékozódni és felkészülni!
Aktív témák
- Google Pixel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Robotporszívók
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest