Hirdetés
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
arminlok
senior tag
Óriási feladat lett volna töled annyit írni hogy a legtöbbe bele van forrasztva de ezt csak ugy fogom megtudni ha megnézem mi van a táp belsejében mert mindegyik más egyébként igen véres izzadtsággal tenném meg a forrasztást mivel nem tudok forrasztani. És igen bele van forrasztva szal inkább megveszem a raidert aztán majd ha az is hangos lesz akkor fogok elkezdeni forrasztgatni.
Magadnak is megspóróltál volna egy kört ha nem ironikusan válaszolsz, azért kösz a segitséget. -
arminlok
senior tag
Egy kérdést tettem fel nem tudom látod-e. Igaz nincs a mondat végén kérdőjel ez megtévesztő lehet számodra, de azt hittem gyengébb nyelvtani tudással rendelkező emberek is megértik, érdemes volt válaszolni. De hogy világos legyen számodra is megfogalmazom neked másképp. Van egy 80mm-es ventillátorom ami 3 pin-es van egy tápom amibe 2 pin-es csatlakozó van. Muszáj nekem forrasztanom a két kábelt vagy lehet kapni átalakítót?
-
arminlok
senior tag
Sziasztok lecserélném a tápom ventillátorát mert amit akarok venni táp (fsp raider 550) az jelenleg drága. Addig is meg legyen halk a gép. A kérdésem annyi hogy láttam valahol hogy ezt forrasztgatni kell mert a táp ventillátorok 2 pinesek ahhoz meg nincs sok kedvem. A kérdésem annyi hogy ez igy van vagy táptol függ vagy ha igy is van kilehet küszöbölnia forrasztgatást valami átalakítoval.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm ventilátor szettek, fehér/fekete, normal/reverse blade!
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE - iCUE ML120 RGB ELITE
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest