Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Értem. Akkor ha erősködök, hogy márpedig ez nem ilyen volt új korában, akkor ki kell cserélniük. Mondjuk tartok attól amit draff írt, hogy nem hisznek nekem. Vagy azt fogják megállapítani hogy ez normális, nincs okom panaszkodni.
Tornas: Persze ez így van, csak nehezen veszi be a gyomrom az ilyen apró cseprő ügyintézéseknél azt ha hetekig tart. Küldtem vissza ram-ot is nekik, cserélték, de ott is volt vagy 2 hét, pedig az már tényleg nem nagy dolog, bedobják a gépbe, memteszt hadd menjen és néha rápillantanak. Jó persze nem én vagyok az egyetlen vásárló.
Előbb megolajozom, hát ha jobb lesz. Jut eszembe, ez ugye nem jár garancia vesztéssel?

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó EKWB FPT 120 D-RGB ventilátorok
- Ventilátorok Széles Választéka Eladó! (120mm NZXT, Lian Li, Aerocool, Darkflash)
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Lian Li UNI Fan SL-Infinity WIRELESS 120mm 3-Pack - újszerű, gyári, dobozos
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest