Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Értem. Akkor ha erősködök, hogy márpedig ez nem ilyen volt új korában, akkor ki kell cserélniük. Mondjuk tartok attól amit draff írt, hogy nem hisznek nekem. Vagy azt fogják megállapítani hogy ez normális, nincs okom panaszkodni.
Tornas: Persze ez így van, csak nehezen veszi be a gyomrom az ilyen apró cseprő ügyintézéseknél azt ha hetekig tart. Küldtem vissza ram-ot is nekik, cserélték, de ott is volt vagy 2 hét, pedig az már tényleg nem nagy dolog, bedobják a gépbe, memteszt hadd menjen és néha rápillantanak. Jó persze nem én vagyok az egyetlen vásárló.
Előbb megolajozom, hát ha jobb lesz. Jut eszembe, ez ugye nem jár garancia vesztéssel?

Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Escape from Tarkov
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Megvásárolható itthon a Poco Pad M1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest