Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Értem. Akkor ha erősködök, hogy márpedig ez nem ilyen volt új korában, akkor ki kell cserélniük. Mondjuk tartok attól amit draff írt, hogy nem hisznek nekem. Vagy azt fogják megállapítani hogy ez normális, nincs okom panaszkodni.
Tornas: Persze ez így van, csak nehezen veszi be a gyomrom az ilyen apró cseprő ügyintézéseknél azt ha hetekig tart. Küldtem vissza ram-ot is nekik, cserélték, de ott is volt vagy 2 hét, pedig az már tényleg nem nagy dolog, bedobják a gépbe, memteszt hadd menjen és néha rápillantanak. Jó persze nem én vagyok az egyetlen vásárló.
Előbb megolajozom, hát ha jobb lesz. Jut eszembe, ez ugye nem jár garancia vesztéssel?

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest