- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Értem. Akkor ha erősködök, hogy márpedig ez nem ilyen volt új korában, akkor ki kell cserélniük. Mondjuk tartok attól amit draff írt, hogy nem hisznek nekem. Vagy azt fogják megállapítani hogy ez normális, nincs okom panaszkodni.
Tornas: Persze ez így van, csak nehezen veszi be a gyomrom az ilyen apró cseprő ügyintézéseknél azt ha hetekig tart. Küldtem vissza ram-ot is nekik, cserélték, de ott is volt vagy 2 hét, pedig az már tényleg nem nagy dolog, bedobják a gépbe, memteszt hadd menjen és néha rápillantanak. Jó persze nem én vagyok az egyetlen vásárló.
Előbb megolajozom, hát ha jobb lesz. Jut eszembe, ez ugye nem jár garancia vesztéssel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest