- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize #3497 üzenetére
Sziasztok,
Közben visszaolvastam és mivel mindenkinek ez volt írva, rendeltem egy Arctic P12-t (ACFAN00118A).
Viszont amit egyszer sem találtam leírva, hogy ha valakinek mondjuk nincs forrasztópákája, az mit csináljon? Kicsit meglepett, hogy mindenkinek van forrasztója és ért is hozzá.
Körbekérdeztem és egyik haveromnak szerencsére van forrasztója, de nem igazán tapasztalt még PC alkatrészek forrasztásában, tudnátok valami jó tutorial videót linkelni? Esetleg még tippeket, hogy mire kell figyelni?
A választ előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Battlefield 6
- Óra topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest