- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
geckowize #3498 üzenetére
Nem feltétlenül kell forrasztani, pláne ha nem vagy szakember, ki tudja mi történik (zárlat), vagy hő hatására (pl játszol) leáll a ventillátorod, mert elmegy a kontakt.
Ahogy a #3496-ban lévő képeim is mutatják, simán összekötöttem az alaplappal a ventillátort. A tápventillátor levágott kábeljeit, pedig szigeteltem a biztonság kedvvéért.
Ennek további előnye, hogy a ventillátornak a későbbiekben is megmarad az értéke, hisz nincs levágva a csatlakozója.
-
jeni
félisten
válasz
geckowize #3498 üzenetére
Ha a gyanta alatt van tüske amiről leúzható, akkor elegendő lehet egy hajszárítóval felmelegíteni, esetleg hőlégfúvóval ami szabályozható.
Ha mégsem oldható meg akkor tetszés szerinti hosszan elvágni a kábelt és annak megfelelő méretben a másikat hozzá forrasztani megfelelő polarítással a két kábelt. -
geckowize
őstag
válasz
geckowize #3497 üzenetére
Sziasztok,
Közben visszaolvastam és mivel mindenkinek ez volt írva, rendeltem egy Arctic P12-t (ACFAN00118A).
Viszont amit egyszer sem találtam leírva, hogy ha valakinek mondjuk nincs forrasztópákája, az mit csináljon? Kicsit meglepett, hogy mindenkinek van forrasztója és ért is hozzá.
Körbekérdeztem és egyik haveromnak szerencsére van forrasztója, de nem igazán tapasztalt még PC alkatrészek forrasztásában, tudnátok valami jó tutorial videót linkelni? Esetleg még tippeket, hogy mire kell figyelni?
A választ előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konteó topic
- E-roller topik
- Socket AM4
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest