Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
geckowize
üzenetére
Nem feltétlenül kell forrasztani, pláne ha nem vagy szakember, ki tudja mi történik (zárlat), vagy hő hatására (pl játszol) leáll a ventillátorod, mert elmegy a kontakt.
Ahogy a #3496-ban lévő képeim is mutatják, simán összekötöttem az alaplappal a ventillátort. A tápventillátor levágott kábeljeit, pedig szigeteltem a biztonság kedvvéért.
Ennek további előnye, hogy a ventillátornak a későbbiekben is megmarad az értéke, hisz nincs levágva a csatlakozója.
-
jeni
félisten
válasz
geckowize
üzenetére
Ha a gyanta alatt van tüske amiről leúzható, akkor elegendő lehet egy hajszárítóval felmelegíteni, esetleg hőlégfúvóval ami szabályozható.
Ha mégsem oldható meg akkor tetszés szerinti hosszan elvágni a kábelt és annak megfelelő méretben a másikat hozzá forrasztani megfelelő polarítással a két kábelt. -
geckowize
őstag
válasz
geckowize
üzenetére
Sziasztok,
Közben visszaolvastam és mivel mindenkinek ez volt írva, rendeltem egy Arctic P12-t (ACFAN00118A).
Viszont amit egyszer sem találtam leírva, hogy ha valakinek mondjuk nincs forrasztópákája, az mit csináljon? Kicsit meglepett, hogy mindenkinek van forrasztója és ért is hozzá.
Körbekérdeztem és egyik haveromnak szerencsére van forrasztója, de nem igazán tapasztalt még PC alkatrészek forrasztásában, tudnátok valami jó tutorial videót linkelni? Esetleg még tippeket, hogy mire kell figyelni?
A választ előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kuponkunyeráló
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- Starlink
- PH! Szakszervezet
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE - iCUE ML120 RGB ELITE
- Be Quiet Shadow Wings 2 PWM-900rpm 140mm ultra csendes venti pack (5db)
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm ventilátor szettek, fehér/fekete, normal/reverse blade!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest