- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoca_D
tag
Na, hol is kezdjem...
Először is, köszi, hogy próbálsz segíteni. Ezzel még igaz, hogy "nem vagyok kinn a vízből", mivel eddig nagyjából én is eljutottam.Összefoglaló semmit sem segít, mert ott csak linkek vannak a ventigyártókhoz, amit másodpercek kérdése kikeresni anélkül is.
A "gyári" venti típusából bármit is prbáltam beírni a keresőbe, nem hozott eredményt (vagyis nem talált ugyanolyat eladósorban). Emellett, amit belinkeltél, az egy BQ típusú, az enyém pedig GQ. Sajnos az EVGA volt olyan kedves, hogy az egyikbe 140mm, a másikba 135mm ventit tett. (Gyártó oldala: [BQ] [GQ] ). Az egészben az a legérdekesebb, hogy ebben a BQ-ban, amit Te is linkeltél T13525 van, ami ugye 135mm kellene, hogy legyen, de a gyártó oldala szerint 140mm-es, és én oda simán be is tettem a P14-est, és tökéletesen illeszkedtek a lyukak. A GQ viszont a gyártó oldala szerint is 135mm-es, így nem tudom mi lesz (lyuktávolság szempontjából), ha P14-el próbálkozom. Emellett az egyik valami "Teflon Nano-Steel Bearing", a másik pedig "Fluid Dynamic Bearing". Pfff... Kész káosz.
A külföldi rendeléssel az a fő bajom, hogy belefuthatok olyanba, hogy az indulófeszültség túl magas, és hiába vettem, mert el sem fog indulni akkor sem, ha jól illeszkedik és a többi paraméter is ok. Ezt pedig az Arctic oldalán kívül semellyik gyártónál nem találtam meg. Illetve, amelyiken mégis találtam hasonlót, ott mindenhol 5v-ot írt indulónak.
Összeségében arra hajlok, hogy P14-et tegyek be egy kis tápreszelgetés vagy ventifúrogatás segítségével, csak attól ijedtem meg, hogy itt a kolléga emlegetett "gumis-műanyagos ragasztó pisztolyt" meg "szigetelőszalagot", így gondoltam, hogy csak simán a lyukak "összeszinkronizálása" esetleg nem ad stabil megoldást, de (#3352) DroiDMester alapján akkor ettől nem kell félni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Jövedelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest