- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurgyevo
csendes tag
A zajos ventiket nem olajjal, hanem egy MILITEC nevű motorolaj adalékkal érdemes megkenni. Ez több évre megoldja a problémát, tekintettel arra, hogy viszkozításra a
műszerolajjal megegyezik, de van egy olyan tulajdonsága, hogy tapad a fémekhez és szinte beépül az anyagba.(prospektusa szerint kb.80C fokon Autósboltokban lehet venni, csak a ventillátor miatt nem nagyon érdemes,(kb 6000 két dl.) de egyúttal az autót is meg lehet vele adalékolni- nagyon megéri.
Egy kicsi maradékból meg évekig lehet kenni a ventillátorokat, fegyverekbe is nagyon jó,
egy régi légpuskával pl. csodát képes tenni. Egyébként úgy tudom a NASA is használja.
Nem reklámozni akartam, én eredetileg az autómhoz vettem, de mióta rájöttem, hogy a ventikhez jó, nincs egy zajos ventillátorom sem.Már az újaknál is ezzel kezdem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hyundai, Kia topik
- Fujifilm X
- Detroit: Become Human teszt
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest