- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurgyevo
csendes tag
A zajos ventiket nem olajjal, hanem egy MILITEC nevű motorolaj adalékkal érdemes megkenni. Ez több évre megoldja a problémát, tekintettel arra, hogy viszkozításra a
műszerolajjal megegyezik, de van egy olyan tulajdonsága, hogy tapad a fémekhez és szinte beépül az anyagba.(prospektusa szerint kb.80C fokon Autósboltokban lehet venni, csak a ventillátor miatt nem nagyon érdemes,(kb 6000 két dl.) de egyúttal az autót is meg lehet vele adalékolni- nagyon megéri.
Egy kicsi maradékból meg évekig lehet kenni a ventillátorokat, fegyverekbe is nagyon jó,
egy régi légpuskával pl. csodát képes tenni. Egyébként úgy tudom a NASA is használja.
Nem reklámozni akartam, én eredetileg az autómhoz vettem, de mióta rájöttem, hogy a ventikhez jó, nincs egy zajos ventillátorom sem.Már az újaknál is ezzel kezdem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged