- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyurgyevo
csendes tag
A zajos ventiket nem olajjal, hanem egy MILITEC nevű motorolaj adalékkal érdemes megkenni. Ez több évre megoldja a problémát, tekintettel arra, hogy viszkozításra a
műszerolajjal megegyezik, de van egy olyan tulajdonsága, hogy tapad a fémekhez és szinte beépül az anyagba.(prospektusa szerint kb.80C fokon Autósboltokban lehet venni, csak a ventillátor miatt nem nagyon érdemes,(kb 6000 két dl.) de egyúttal az autót is meg lehet vele adalékolni- nagyon megéri.
Egy kicsi maradékból meg évekig lehet kenni a ventillátorokat, fegyverekbe is nagyon jó,
egy régi légpuskával pl. csodát képes tenni. Egyébként úgy tudom a NASA is használja.
Nem reklámozni akartam, én eredetileg az autómhoz vettem, de mióta rájöttem, hogy a ventikhez jó, nincs egy zajos ventillátorom sem.Már az újaknál is ezzel kezdem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mafia: The Old Country teszt
- Gaming notebook topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nyaralás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 3D nyomtatás
- Honda topik
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest