- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Pár évvel ez előtt ventit cseréltem az FSP BlueStorm II-es tápegységembe. Nem is a hang miatt, hanem mert ledes ventit akartam bele. Viszont mára már ez nekem elég hangos(Sharkoon 2000-2200 rpm), ugyanis vízhűtéses a gépem, és a táp az egyetlen olyan cucc benne, ami elég hangos, és kezd az agyamra menni! Szeretnék egy szinte hangtalan ventit találni a tápomnak. Nem fontos, hogy ledes legyen, a lényeg, hogy néma csendben végezze a dolgát. Rákerestem a fórumban, hogy kinek van ilyen tápja, és láttam, hogy egy srácnak ilyet ajánlottatok. Bevallom kicsit félek ettől a Scythe-től a hangja miatt, gondoltam rákérdezek, hátha akad ettől halkabb venti is, amit jó szívvel ajánlanátok nekem!
A másik: Kicsit OFF a dolog, ugyanis nem tápba, hanem a vízhűtésemre, pontosabban a 360-as hőleadó radiátoromra is szeretnék 3 db. ledes 12 cm-es szintén ultra halk, lehetőleg nagy légszállítással rendelkező ventit vásárolni. Azért is kell a nagyon halk, mert a gépház tetejére fogom őket tenni.
Összefoglalva: Egy 12cm-es nagyon halk(tápba), és 3db 12cm-es ledes ultra halk ventire lenne szükségem. A 3 ventire 10k-t szánnék. A tápba való ventire max 3k-t. Milyet ajánlotok?
Szerk.: Én ledes ventinek ezt néztem ki. Mi a véleményetek erről a ventiről? Mennyire halk?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest