Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
A hangsúly az "elvileg"-eg van...

Nemrég egy 1 éves (
) laptophűtő 8 cm-es ventijét (ami egy év alatt kegyetlen hangos lett) is azért kellett kukáznom, mert nem lehetett megkenni. Szétszedtem, és természetesen utoljára, mert széttört. A műanyag nem bírta a szétszedést. A lapátját azért elraktam, a zéger-gyűrűjével együtt, és új 8 cm-es, 12 V-os ventit kapott és most egy fesz-választós (3 V-tól 12 V-ig, 500 mA) adapterről van hajtva.A másik véglet meg az a laptophűtő volt, ami mindösszesen 4 hónapot!!! (
) bírt ki. Mármint a 3 db 6 cm-es ventijei. Szabályosan elporladtak, letörtek a venti lapátjainak a műanyaga forgás közben, egyre fokozódó hang és rezgés kíséretében. Oké, hogy lebomlik műanyag, de ilyen hamar?!
A ventik lapátjainak a cseréjével megoldódott a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) laptophűtő 8 cm-es ventijét (ami egy év alatt kegyetlen hangos lett) is azért kellett kukáznom, mert nem lehetett megkenni. Szétszedtem, és természetesen utoljára, mert széttört. A műanyag nem bírta a szétszedést. A lapátját azért elraktam, a zéger-gyűrűjével együtt, és új 8 cm-es, 12 V-os ventit kapott és most egy fesz-választós (3 V-tól 12 V-ig, 500 mA) adapterről van hajtva.
) bírt ki. Mármint a 3 db 6 cm-es ventijei. Szabályosan elporladtak, letörtek a venti lapátjainak a műanyaga forgás közben, egyre fokozódó hang és rezgés kíséretében. Oké, hogy lebomlik műanyag, de ilyen hamar?!
A ventik lapátjainak a cseréjével megoldódott a probléma.