Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Crazy Russian Hacker – Szórakoztató csatorna angolul, vastag orosz akcentussal. Nem állítanám, hogy nem játszik rá, mert már több mint évtizede él az USA-ban, de egy biztos és összetéveszthetetlen brand-et kölcsönöz neki.
-
-
b0bcat
addikt
-
cigam
titán
Igen, a UPC-n. Ezért még csomagot is váltottam. Én kedvelem, mert változatos, jelezve van az adott műsor nehézségi szintje, és a témák is szórakoztatóak(na jó nem mind, de a legtöbb). Itt meg tudod nézni a különböző műsorok epizódjait.
Plusz szinte minden feliratozva van, tehát azt is látod hogyan írják(gyakran az írott szöveg alapján esik le, hogy azt úgy kell kiejteni). Kora este mozit is vetítenek,szintén angol feliratokkal. Pl. 1-2 hete volt a Holnapután (The day after tomorrow)
-
törölt tag
Rosszul fogalmaztam mert nem jött át.
Angolról-Magyarra fordítok egy videót WORD-ben.
A Wordben csak a Magyar szöveget írom le. Mindössze annyit szeretnék (természetesen csak akkor ha van rá lehetőség), hogy bizonyos Magyar szavak angol formáját megtudjam nézni (önmagam emlékeztetése végett) a fentebb leírt formában.
Például:
Tomi szereti a macskáját.
A szeretit pirossal aláhúzom (a piros nálam az ige) és ha az egeret a szereti fölé húzom akkor megjelenik egy kis ablakban, hogy LIKE/LOVE kontextustól függően.Ezt meg tudom oldani a WORDben?
Köszönöm!
-
BonFire
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- LED világítás a lakásban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Főleg, ha saját magad vágod az anyagaidat.

Én le szoktam tölteni a részeket.