Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
En csak rajottem hogy mindig egy darabot hasznalok a valtozatok kozul, a multidosbe meg bele se kezdek. Amig ez nem tunt fel mert nem tudtam annyira a nyelvet, addig nem zavart
Az osszerakas barmikor megvan, az pipa. A ket problema: 1. ez most melyik? [es akkor jonnek nekem azzal, hogy a nyelvtani feladatsorban(!) se egyertelmu, attol fugg mit akarsz vele kifejezni, 3 kulonbozo de ervenyes modon is kitoltheted...] 2. mikor hasznalnom kell akkor nem tudok mast mint azt az egy 2-es tipusu format csipobol. Pedig jo eselye van hogy az epp nem az. [Na jo, a 0-st talan me'g neha rajovok es kozben elteritem magam.]
Amugy en egyetemen kezdtem angolt tanulni es az elmult 25 evben valtozatos mennyisegben tanulgattam, azt a bizonyos ceg altal fizetettet 20(?) orat kiveve csoportban. De beszelnem azota kell csak, miota itt dolgozom. Van amit eszreveszek, amikor mas magyar beszel hgoy (valoszinuleg/tudomasom szerint) hibas, de beszelni attol me'g mindig nehezebben tudok naluk. Jo, tudom, oreg is vagyok mar ehhez (iden 47 leszek).
Multkor linkelt valami szintfelmeros feladatlapot valaki, szerintem be is irtam hogy engem tul jora mert a sajat tudasom ismereteben [volt nyelvtanos meg szokincses is, mindkettonel igy gondoltam]. -
törölt tag
"nem vagyok orákulum" Akkor irany a latoasszony-topik
Irta is, h nem gyakoroltattak vele. Ha tudja az elmeletet, az meg edeskeves a folyamatos beszedhez. Nekem az a gyanum, h ilyen tanar mellett lehet ott meg mas hianyossag is, csak esetleg nem jon ki ilyen elesen, zavaroan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest