Hirdetés
- potyautas: Vágyak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
én azt gondolom hogy semmi sincsen a mai világban ingyen.
rendszerváltáskor pedig a magyar nép erre szavazott.
én nem jajolok, hanem keresem a megoldást a problémákra.
és sokszor a megoldás büdös és nem tetszik, de ettől még megoldás.
''Azzal meg,h nem fizeti be amit be kellene majd a nyugdíjnál veszi észre,h hoppá minbéren voltam egész életemben dőzsölés volt most meg kapom a minimálnyugdíjat(ha nem így van javítsatok ki)''
ez alapján azt hiszem hogy te is úgy gondolod hogy nem helyes aki minimálon dolgozik. és most nem a kényszer minimálosokra gondolok, hanem akik egyéni vállalkozók és csak minimált fizetnek maguk után be. tény és való, hogy ezek az emberek abból tudnak később megéln, ellenni egy hónapban amit félreraktak. mert a nyugdíjból tuti nem.
rengetegen ezt gondolják és így csinálják, meg számlát vesznek 10%ra és így tovább.
nem tudom sajnálni a rövidlátóságuk miatt őket, a gond csak az, hogy mikor eltelik pár évtized és előjönnek a gondjaik mert amikor lehetett volna lehetőségük spórolni, céltartalékot képezni, akkor nem tették meg... és akkor megint az államra hárul a feladat, hogy gondoskodjon róluk
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest