Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
válasz attiati #7036 üzenetére
Concordiának az egyszerűsége a nagyszerűsége. nincs túlbonyolítva, könnyen tanulható, viszonylag hamar lemegy + amiket tristis írt
auchanból -5000ért:
dűne, harmónia, everdell, evershore
királyságot nem ajánlom, sokkal rosszabb, mint a szép új világ, +eladhatatlan
mars hosszú játék, főleg 2+ fővel, 2 fővel meg unalmas.
+ahogy mondták, fost nem kell venni, csak hogy vegyél.
MÁS: múlt héten kipróbáltuk arcsot és valóban jó lett (egyelőre leaders nélkül, csak tanulójáték), tényleg apró döntéseken múlik a játék és tipikusan a "hogyan építs szarból várat" a játékmechanika"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Tristis
őstag
válasz attiati #7036 üzenetére
Én eddig életem során olyan 550 társasjátékkal játszottam, a Concordia volt közülük a legjobb.
Miért jó: mert a játékosok határozzák meg mi-mennyibe kerül.
Miért jó még: úgy van benne "területfoglalás", hogy még sincs benne királycsinálás
Miért jó még: szerintem már a létező összes stratégiával nyertem
Miért jó még: nincs benne stratégia. Olyan vagy, mint egy folyó, úszol az árral, arra folysz, amerre kisebb az ellenállás...
Vedd meg, játszál minél szűkebb térképen (tehát Itália térképen inkább 3 fővel, mint hárommal), két főhöz meg kell venni Corsica/Creta térképet.
Szart ne vegyél az Auchanból, ha kevés pénzed van vegyél mondjuk Vörös Katedrálist (leginkább 4 fős), vagy használtan mondjuk Várgrófokat (3 főre).Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest