Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 3lb4nd1

tag

válasz maross #264 üzenetére

Remek. Még gépközelbe se tudtam kerülni, annyira hektikus lett minden. Pedig szívesen mentem volna, sőt igazából ebben a pillanatban akár útnak is indulhatnék, de talán egy kicsit késő van ehhez... :((( Megvolt az ára annak, hogy legyen karácsonykor egy kis szabim, de már nagyon tele van a hócipőm a melóval.

Amúgy igen, teljesen oké az angol, általában a szabályokat elolvasom angolul is, mert sokszor pontosabbak, mint a fordításuk. Nem egy felsőfokú, de épp, ami kell.

Durva, hogy a listádon szereplő játékokat javarészt max névről ismerem, de inkább még úgy se. De amik ismerősek, azok úgy ismerősek, hogy tudom, nagyon minőségiek. Pandemic-et még csak egyszer játszottam társasággal, szívesen átélném újra. Egyébként a Zombicide-al én sem értem, hogy nem játszottál, bár azt sem, hogy én hogy nem. Ki kell próbálnunk...

Én is azt érzem, hogy idén ez így necces lesz. Vagyis a jövő hétfő semmiképp nem működik. 2017 már több lehetőséget kínál.

Munchkin az egyik kedvencem amúgy, de az tény, hogy sokkal nagyobb hangsúly van a szerencsén, mint bármi máson. Mondjuk néztem ezzel a játékkal a Tabletop epizódot, ahol a készítő, Steve Jackson játszott és naná, hogy ő nyert. Szóval talán mégsem 100% szerencse. Csak inkább diplomácia a stratégiai elem. Szerintem azt fogja meg, akinek bejön ez a szerepjáték-paródia jelleg illetve a humora/hangulata. Sok játékossal valóban szörnyen elhúzódik.

Új hozzászólás Aktív témák