Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Gurulunk, WAZE?!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
Szuper, három ember már valami, még egy ember és gyakorlatilag tele vagyunk
. Ne hozz semmit, ezek szerintem mind megvannak a helyszínen. Hozok én két újat az egyenlő esélyek kedvéért, 2x2 parti, és már éjfél lesz
. Most ahogy így nézegetem a polcot, Dojo Kun-t vagy Ancient World-ot szívesen kipróbálnám, de igazából Evolúciót is <- erre van reális esély hogy más ismeri a szabályokat.
Legközelebb majd valaki elolvassa a Robison Crusoe szabályokat, 8.0!! értékelésű koop, bonyika
. Nagyon kellene mar jatszani vele, még egy kieget is megvettem, természetesen még bontva sincs
.
-
doc
nagyúr
Sarkanyosat mindenkepp tedd bele
Mi pl. tegnap Carcassonne-oztunk utoljara. Sok kiegeszitom van hozza, valtozo hogy melyiket hasznaljuk
A Folyo az alap, mindenkepp erdemes beszerezni.
Az 'elso kiegeszito' szinten (ha jol remlik ebben van a nagy emberke, katedralis meg utmenti tavacska).
Az utepitos/disznos nem rossz, erdemes lehet belerakni.
A grofos, kiralyos/lovagos kiegeszitok nem jottek be.
A sarkanyos nagyon jo ha a tarsasag nem hisztizik a PvP miatt (nalunk otthon emiatt sajnos tiltolistas, de kollegakkal szeretjuk).
A torony valamennyier hasonlo mint a sarkanyos, bar kevesbe ellenseges, jopofa de nem nelkulozhetetlen.
A birkas kiegeszitot most nemreg kaptam, meg nem probaltuk ki, a szabaly alapjan ez sem lesz nelkulozhetetlen, de legalabb hozott uj teruletlapkakat -
maross
nagyúr
Sarkanyosat ne
. nagyemberes nem rossz, a folyos is egesz jo. kb 10 kiegnel jar, 4 utan mar nem kovettem
. bgg-n probald nezni az ertekeleseket, ha tanacstalan vagy. Esetleg ár vagy review-k alapjan valasztani, csak idot kell befeccolni. Nalunk ma 7 wonders duel volt, jo-jo, de hogy 8. helyen legyen, kicsit erosnek erzem. Artifacts, Inc volt a masodik négy személlyel, ez elhuzodott. Nekem bejott, jo kis solitaire pontgyujtogetos fejlesztgetos, nem kell bantani senkit max lapot lehet elhuzni elole. Levezeteskepp pedig "nem erek ra mennem kell" "na jo csak husz perc" = masfel ora Imagine ejfeltol
. Azt hozza amit elvar az ember tole, kivaloan activity potlo, concepthez hasonlit.
-
Kakaduku
senior tag
A fórumos társasjátékozásról még nem is hallottam, de akkor inkább élőben.
Természetesen úgy a legjobb. Időtöltésnek és "étvágy" csökkentésnek gondoltam az online tárasast.
A kezdeményezésem alakulóban van, amit már említettem, csak a december egy kicsit káosz, mind itthon, mind a munkahelyen, úgyhogy jegeltem a dolgot januárig.
-
Kakaduku
senior tag
Természetesen benne vagyok ilyenekben is. Az a lényeg, hogy ne egy Monopoly szintű játékok legyenek, főleg játék mechanikájában.
Mi például mostanában az Építőmestereket szoktuk játszani. Egyszerű kártyajáték, de nagyon szuper. Kell benne gondolkozni is, de 20-30 perc alatt lejátszható egy forduló, tehát a hétköznap estékbe is belefér 1-2 party.
Most a Days of Ire (Pesti srácok) társast akarom megvenni. Még nem próbáltam kooperatív játékot, de ezzel meggyőztek, hogy kipróbáljam és nem is vészes az ára. -
Kakaduku
senior tag
Budapestről lenne szó. Onnan jött az ötlet, hogy sajnos nincs társaság a társasjátékokhoz (párom kivételével). A party játékok még csak- csak mennek, de a komolyabbak nem és én inkább ilyen stílusú játékokra szeretnék szervezni, mint például Game of Thrones, Korokon át, Agricola, Terra Mystica stb.
Ezek több órás játékok és ezt sok embernek nem veszi be a gyomra.
mike1334: Milyen droidos társasról beszéltek?
-
doc
nagyúr
na igen, raadasul most a heten jott uj kollega aki hozzam hasonloan eros (sot...) boardgame addict
Carcassonne nalunk is bejovos volt, nagy favorit meg a Galaxis Roncsderbi, szokott lenni gyakran Walking Dead (abbol ket kulonbozo is), Elder Sign, meg ami eppen jon
Androidon vannak nagyon jo tarsasjatek-konverziok, a Talisman pl. egy az egyben ugyanaz mint az eredeti jatek, jol sikerult, a Galaxy Trucker meg egeszen zsenialis konverzio, az eredeti jatek szabalyaira huztak ra egy baromi jol mukodo kampanyt, remek humorral
-
Kakaduku
senior tag
Szia!
Légy üdvözölve,bár amikor én is rátaláltam erre a topicra, akkor nagyon megörültem, de sajna tényle ki van halva egy kicsit. Életet kellene bele lehelni.Jövő évben tervben van egy klub kialakítása részemről és egy - két haverom részéről, szóval majd jelentkezni fogok a részletekkel, már amennyiben van érdeklődés az ilyenekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest