Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TrollBalint

addikt

válasz NyxNyxNyx #5751 üzenetére

Mi játszottunk a Viticulture EE-vel, és az Arnakkal is 2-en. Valóban, az Arnak 2-en picit talán jobb, legalábbis jobban lehetett menni mindenfelé, picit talán jobb. A Viticulture viszont még annyira sem jött be nekünk. Egyszerűen úgy éreztük alig van benne valami. Volt 4 fázis, az első és a harmadikban volt kb. 4-4 féle akció (elég rég játszottunk már), de mindig mindenkinek ugyanaz a 2 kellett. És a maradék akciók valahogy nem hozták azt az érzést, hogy "na jó, azért valamit mégis tudtam lépni", hanem inkább azt, hogy ez a köröm (is) full ment a levesbe...
    Nekem a kártyahúzásos rész viszont tetszett, az bejött, de mondhatni ez a rész tetszik a legjobban az Arnak-ban is :D

Nekem (nekünk) nagyon nagy kedvenc a Marco Polo 2, volt egy kollégám, Ő meg azt mondta, hogy neki a Viticulture sokkal jobban bejön, mert a Marco Polo-ban csak 1 stratégiával lehet nyerni. Nem vagyunk egyformák, adj neki egy esélyt, de ne most próbáld ki, mert most biztos úgy fogsz leülni hozzá, hogy ez csalódás lesz ;)

Igen, ez nem csak neked válasz, hanem mike-nak is :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés