- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazarus911
aktív tag
Köszönöm a segítséget.. Most ott tartok hogy újra kihívtam őket, és kicseréltetem a modemet..
Az érdekes hogy a feltöltés az megy fixen 5 mbittel..A másik probléma hogy ők mindig a saját eszközükig mérnek..Másért nem vállalnak garanciát..
A másik hogy ketten jöttek, de nem volt a kocsiban a másik személy, mikor bent volt a szerelő.. Viszont ez a magas prioritási csomag érdekes..Igaz nem tudom hogy pontosan hogy lehet azt megcsinálni..
Az fix, hogy szar.. És szerintem is a túlterheltség miatt, ami etikátlan..
Ha nem tudják szolgáltatni a sebességet, akkor minek fizetek annyit.
Ha nem akarnak cserélni modemet, megmondom nekik hogy jöjjenek ki mérni vasárnap este, vagy 6-8 óra között..Valahogy utána kéne járni, mert tudom hogy valami simlisség van a dologban.
Még azzal is próbálkoztak hogy idézem "Fontos magának ez a méregetés? Úgy sem használja ki a 30 megabitet, a letöltött adatai alapján".. Elég állatok, és köcsögök
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest