- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazarus911
aktív tag
Köszönöm a segítséget.. Most ott tartok hogy újra kihívtam őket, és kicseréltetem a modemet..
Az érdekes hogy a feltöltés az megy fixen 5 mbittel..A másik probléma hogy ők mindig a saját eszközükig mérnek..Másért nem vállalnak garanciát..
A másik hogy ketten jöttek, de nem volt a kocsiban a másik személy, mikor bent volt a szerelő.. Viszont ez a magas prioritási csomag érdekes..Igaz nem tudom hogy pontosan hogy lehet azt megcsinálni..
Az fix, hogy szar.. És szerintem is a túlterheltség miatt, ami etikátlan..
Ha nem tudják szolgáltatni a sebességet, akkor minek fizetek annyit.
Ha nem akarnak cserélni modemet, megmondom nekik hogy jöjjenek ki mérni vasárnap este, vagy 6-8 óra között..Valahogy utána kéne járni, mert tudom hogy valami simlisség van a dologban.
Még azzal is próbálkoztak hogy idézem "Fontos magának ez a méregetés? Úgy sem használja ki a 30 megabitet, a letöltött adatai alapján".. Elég állatok, és köcsögök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- ÚJ XLR sztereo interconnect 0,5 méter kábel hifi cd dvd erősítő fiio sony denon marantz
- Gigabyte RX 5700 XT Gaming OC 8GB
- Teradek Serv Pro SDI/HDMI 1080p Video Szerver Gbit LAN WiFi Vuer
- Cambridge Audio Interconnect RCA-párok: Atlantic/Arctic/Pacific. Méretük: 88-93cm között. 5 pár van!
- !Félkonfig! Ryzen 7 5800X, 32GB Ram 3600Mhz, ASUS TUF B550M-Plus Alaplap
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest