Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna

Hozzászólások

(#5601) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap próbáltam valahogy a bonyolultabb részt csinálni és felállítani azokat az alapokat amire majd vápát lehet építeni. Ez elég nehéz ügy mert ha elejétől kezdve én készítettem volna a szerkezetet ez a rész később jött volna az építkezésben. Mivel pénteket húztam meg határvonalnak amíg hajlandó vagyok az idegeimet roncsolni ezért olyan részeket kell megcsinálnom amivel nem bírnak ők. Ráadásul a mai nap úgy nézem esőnap lesz. Tehát összesen 4 napocskám lesz amiben segíteni tudok. Számításaim szerint nagyjából két hét alatt tudnám kivakarni a szarból ezt a tetőt és normálisan befejezni a szerkezetet, vagy legalábbis arra a szintre eljuttatni ahonnét már nagy kárt nem tudnak tenni benne. Ennyi időm és még nem teljesen ősz hajszálam nincs erre a projektre. Minden mértet és fokállást ott fogok hagyni amivel pontosan tudják majd befejezni a fennmaradó részt, csak egy olyan embert keressenek rá aki látott már fűrészgépet.
Tegnap visszakaptuk Csillagot. Motul olajat kapott és fékolajcsere is volt. Állítólag fekete volt már a fékolaj. Hibakód: turbó túltöltése miatt vészmódba tette. Ha gyakran előfordul majd ilyen akkor el kell vinnünk komolyabb diagra. Gondolom ez még a turbójavítás utáni programozási gondra vezethető vissza. Mivel soha nem járt még 3500rpm felett a fordulat ezért ez eddig nem derülhetett ki. 59e volt a szerviz. Most újra hibakód mentes és minden át lett nézve. 2 hét múlva Masni megy hozzá és valamikor majd Szemi is.
Ma viszem Boldit és szerelmemet a szakszolgálathoz iskolaérettségi felmérésre. 8.-ra megyünk így ha elállna az eső még valamikor dél körül el tudok menni szopni egy jó kis tetőépítéssel.
Ezt csak úgy itt hagyom. Celőke a szarufa tetején mert véletlenül alacsony lett. [kép]
Szép napot mindenkinek.

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.