Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Beri

addikt

válasz 7 #4194 üzenetére

Koleszokról én is tudnék mondani egyet s mást. Egy évet laktam öthalmon, jó hely, nincs az a hering-feeling mint egy szokásos koleszban. Egy és háromszobás lakások vannak, egyszobásban 3an, 3szobásban 6an laknak (kis egyágyas szoba+közepes kétágyas+nagyobb 3ágyas). Mindegyik lakásban ugyebár saját konyha+fürdő+wc. Azért kicsit kisebb körben kell kutatni az eltűnt kajád után a hűtőből :D .
    Net gyors, koleszdíjban alapból benne van (8750 volt tavaly) viszonylag kevesen laknak ott (300 alatt), viszont mostanában elvileg korlátoztak valamennyit (feltöltés 30kBps, de talán down is meg lett nyírbálva, nem tudom most épp mi a pontos helyzet).
    Egyetlen gond, amit már írtak páran, hogy messze van mindentől. Félóránként jár ki oda a 79, naponta párszot 11Y, plusz ott van a cora azonnal mellette, szal cora járat is van ingyé'. Így nappal csúcsidőben, ha a csillagok együttállásából és az univerzum energiáinak áramlásából úgy jön össze, akár 15 percenként ki lehet jutni, max egy 5 perces séta plusz. Viszont este 10 után csak SEMMI nem megy ki oda. Max távolsági buszok, meg elvileg van éjszakai 79, de azt csak egyszer láttam, pedig párszor vártam már rá :D Városból hazasétálni pedig jó kis esti edzés, ha nem akar az ember taxira költeni :D

Károlyiban kicsit izé a helyzet, (nekem azt tanácsolták elsőévesként, hogy magasan jó lakni, mert ott már szédülnek a csótányok :D ) az a tipikus kolesz. Aki társas lény, jól érzi ott magát, magányos kockáknak öthalom való :D

• 8nemesis8

veterán

válasz 7 #4194 üzenetére

Egy pár korábban megírt hozzászólásban találtam, mivel nem vagyok koleszos, csak ismerőseimen át vannak infóim, de korábban taglaltuk ezt a témát, remélem segít.
    1
    2
    3
    4

Új hozzászólás Aktív témák