Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
corinne #1879 üzenetére
Czédli gyakorlatilag felolvasta a kivetítőt
Igazából ehhez jó lesz ha hozzászoktok. Én pontosan e-miatt szoktam le végül az előadásokról, pedig kezdetben becsületesen bejárkáltam mindenre.Mostmár csak az első héten szoktam elmenni, meghallgatom a követelményeket meg leszűröm hogy elég lesz-e nagy valószínűséggel a gyakorlat és utánna már nem megyek rájuk ha nem muszály (kivétel pl. alga amelyen tombolát osztogattak nekünk még
e-mailben el kellett küldeni a számot, ezzel tudták nyomonkövetni hogy bejárunk-e) Biztos vannak tárgyak aminél belém lehetne kötni hogy igenis hasznos az előadás, de a legtöbben tényleg csak felolvassák az anyagot ami amúgy le is tölthető. Egy esti 18-20 -as dimat előadáson én pedig nem kínoznám magam semmi pénzért mégegyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb eladó!
- Samsung Odyssey G8 (G85SD) 34" ívelt OLED 175Hz monitor eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Lenovo Legion 5 Pro 16ARX8 - Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 140W, 2x16GB DDR5, 1TB SSD, laptop beszámítás
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest