- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
zottty
aktív tag
megkaptam az 5-öst thx

-
kalema
csendes tag
-
tiv83us
veterán
Olyan gyorsan bomlik a szovet, hogy rangatozik valamelyik testresz? (Szerintem valami ilyesmire gondolt, mikor meg rangatozik par masodpercig ez-az, nem arra, hogy 30 ev alatt arebb mozdul a egy vegtag).
[Szerkesztve] -
kalema
csendes tag
Hello! itt össze lehetne gyüjteni az iskolai szorgalmiakt+ doákat ami NEM házi feladat..nekem is itt van egy:
Ha bekövetkezik a klinikai halál és meghaltunk akkor utána mozognak még testrészeink?
Glaubersó és Trisó
holnap amugy is doga ma is kaptam egy egyest inkább csinálok szorgalmit mert a végén még a félévi 4-es átlagom 3asra rontom
Olvastam is róla, és volt ''szerencsém'' látni is (állaton) a jelenséget... Azthiszem a szövetek bomlása okozza...
-
Gergello
addikt
Francba kicsúsztam a MOD időből...
Ilyeneket tudnék idézni Neked:
''Apollón istenrõl ennek kapcsán érdemes tudnunk, hogy hívták Phoibosznak is (Ragyogó), valamint Lükeiosznak (Farkasoktól óvó) vagy Loxiasznak (Kétértelmû). Zeusz Létóval nemzette, vagyis az õskáoszban született (a lé-tóban) térszeránról van szó (akinek idõrendszerében minden kétértelmû a kettõs idõsûrûség miatt). A haja aranyos (Aranyatya), és ötnapos korában azzal kezdte karrierjét, hogy megölte a Püthón kígyót, Gaia egyik fiát, aki sárkány (TÛZ, farkas azaz farokkal rendelkezõ lény) volt és rettegésben tartotta Delphoit és környékét. Az esemény jelentõsége: a térszerán hullámtere rendet rakott a teremtésben, úrrá lett az õskáoszon (Gaián és gyermekein), s ezzel tervezhetõvé, irányíthatóvá és egyben jósolhatóvá tette az univerzumban zajló események menetét. ''
Vagy ezt:
''Apollón megöli a kígyót, melynek a rothadó teteméből felszálló gőzt belehelve Püthia, a jósnő ihletet és választ kap. A vizes jegyek képviselői, a Rák, a Skorpió, a Halak – így a velük analóg házak is – szoros kapcsolatban vannak a tudattalannal. Lelki beállítottságú, érzelmileg determinált archetípusok. A Skorpiónak a kollektív tudattalan talán „legkonfliktusosabb részei jutottak”. Itt a legkiélezettebbek a polaritások, az ellentétek, a fehér és a fekete, a jó és a rossz, az elpusztító örvény és az önmagára találó újjászületés.''
De ezzel nem lennél előrébb, mert nem hiszem, hogy ilyesmit várnának Tőled
[Szerkesztve]Hi! ha holnap bemennél helyettem a suliba/ tripla matek, fizika / akkor én mennék bárhova dolgozni''

elolvastam, de nem a Delphoi jósdának a története? Kicsit én is kutakodtam:
a sárkány neve véletlenül nem AIONIAN ? és aki megölte az meg vmi CADMUS?
Azért kössz!
Holnap kiveszem majd az ókori görög regéket... -
zottty
aktív tag
-
Pötyi
őstag
Klinikai halál = amikor a szived ált le (Ekkor még újraéleszthető vagy)
Biológiai halál = amikor az agyad is (Kb. 2 perccel a klinikai után) -
escie
őstag
pszihallgató haverom mondta, hogy egy fickó fogadott a rabtársával, vagy kivel, hogy miután lenyesi a fejét a guillotine, pislog X-et. pislogott is. bár nem tudom, hogy a fej leválasztása azonnali halálnak minősül-e?
meg olyat is olvastam, hogy egy bizonyos híres személy, nem emlékszem, miután lecsapta a hóhér a fejét, még mozgatta a száját.
ez valami történelmi személy volt, nő, és asszem francia.
ezek így elég pletykaszintűnek hangzanak, de majd megkérdem a cimbit, ő ért hozzá.
úgyhogy, Topiknyitó, ezeket nehogy beadd a tanárnak, mert beéghetsz, lehet rosszul emlékezem.
[Szerkesztve] -
zottty
aktív tag
A TEKNIKA KORÁBAN ELKEZDTEM AZ EDDIGI hsz-EKET A FÜZETEMBE ÍRNI..AÉDR MÉG ÍRHATNÁTOK..

-
Trak
addikt
Francba kicsúsztam a MOD időből...
Ilyeneket tudnék idézni Neked:
''Apollón istenrõl ennek kapcsán érdemes tudnunk, hogy hívták Phoibosznak is (Ragyogó), valamint Lükeiosznak (Farkasoktól óvó) vagy Loxiasznak (Kétértelmû). Zeusz Létóval nemzette, vagyis az õskáoszban született (a lé-tóban) térszeránról van szó (akinek idõrendszerében minden kétértelmû a kettõs idõsûrûség miatt). A haja aranyos (Aranyatya), és ötnapos korában azzal kezdte karrierjét, hogy megölte a Püthón kígyót, Gaia egyik fiát, aki sárkány (TÛZ, farkas azaz farokkal rendelkezõ lény) volt és rettegésben tartotta Delphoit és környékét. Az esemény jelentõsége: a térszerán hullámtere rendet rakott a teremtésben, úrrá lett az õskáoszon (Gaián és gyermekein), s ezzel tervezhetõvé, irányíthatóvá és egyben jósolhatóvá tette az univerzumban zajló események menetét. ''
Vagy ezt:
''Apollón megöli a kígyót, melynek a rothadó teteméből felszálló gőzt belehelve Püthia, a jósnő ihletet és választ kap. A vizes jegyek képviselői, a Rák, a Skorpió, a Halak – így a velük analóg házak is – szoros kapcsolatban vannak a tudattalannal. Lelki beállítottságú, érzelmileg determinált archetípusok. A Skorpiónak a kollektív tudattalan talán „legkonfliktusosabb részei jutottak”. Itt a legkiélezettebbek a polaritások, az ellentétek, a fehér és a fekete, a jó és a rossz, az elpusztító örvény és az önmagára találó újjászületés.''
De ezzel nem lennél előrébb, mert nem hiszem, hogy ilyesmit várnának Tőled
[Szerkesztve] -
zottty
aktív tag
please google mindig negatív valaki küldjön nekem kicsit több infót is

-
RedAnt
aktív tag
Ha nagyon unatkozik valaki ezekbol valogathattok
(c++-ban ken megoldani)
Bővebben: link
Na jo igazabol egy kotelezo, de a tobbit be lehet kuldeni szorgalminak.
-
Trak
addikt
Bazz, meg ne írjam Neked?

Ha bemész helyettem dolgozni holnap, akkor tartok egy 10 perces előadást róla helyetted a suliban
[Szerkesztve] -
Gergello
addikt
-
zottty
aktív tag
nem igazán találtam google-n sem

-
Trak
addikt
-
BOOSTER
aktív tag
bekalabat elektromossaggal szoktak ravenni, hogy mozogjon, az mas teszta
de pl a fej nelkuli tyuk is mopzog meg, amig rangatja az ideg (urbanlegend: mindenkinel fordult mar elo, hogy a tyuk, aminek epp akkor vagta le a fejet/el a torkat, elszaladt)
de pl az embernel, a halal beallta utan (ha jol tudom) meg napokig no a haj es a korom
p.s.: de most komolyan - erre mi a halalert nem jo a haszi feladat topic? aki segit, (meg aki nem, az is) magasrol tesz ra, hogy ez most kotelezo, vagy szorgalmi feladat
miert? konyorgom miert nyujt kielegulest az uj topic gomb nyomkodasa?Na igen a gerincvelői reflexek akkor még működnek mikor levágod a tyúk fejét és ezért kapálódzik...
Zottty:
Szerintem más a helyzet ha egyszerűen a klinikai halál állapotába kerül valaki...
Az idegrendszer még pár percig működik de úgymond a perifériáktól elszigetelődik(eszméletvesztés)...Egy halott ember csak akkor mozog ha ingerlik PL.: elektromosságal...De keress utána pontos infókért (nem bisztos hogy találsz)...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
zottty
aktív tag
szerintem azt sem tudja mi az a PH!
na valami konkrétabb nyomtatható dolog??
-
illusiON
őstag
csak vigyázz, nehogy a tanárod PH!-s legyen

-
Gergello
addikt
Szorgalmi ??
emberek, 50 millás kérdés:
A thébaikat ''srákny fog nezedéknek nevezzük'' mert egy hallot sárkny földre esett fogaiból lettek az emberek....
hogy hívtás a sárkányt? ki ölte meg/ talán Pallas Athéné/ -
Trak
addikt
de pl a fej nelkuli tyuk is mopzog meg, amig rangatja az ideg (urbanlegend: mindenkinel fordult mar elo, hogy a tyuk, aminek epp akkor vagta le a fejet/el a torkat, elszaladt)
de pl az embernel, a halal beallta utan (ha jol tudom) meg napokig no a haj es a korom
p.s.: de most komolyan - erre mi a halalert nem jo a haszi feladat topic? aki segit, (meg aki nem, az is) magasrol tesz ra, hogy ez most kotelezo, vagy szorgalmi feladat
miert? konyorgom miert nyujt kielegulest az uj topic gomb nyomkodasa?''de pl az embernel, a halal beallta utan (ha jol tudom) meg napokig no a haj es a korom''
Jól tudod. -
VladimirR
nagyúr
miert? konyorgom miert nyujt kielegulest az uj topic gomb nyomkodasa? -
zottty
aktív tag
váá valaki segítesen már..

-
törölt tag
nem tudom a szakszavakat, csak onyhanyelven mondom.

olyanról tudok, tapasztalatból
, hal pucolás közben, levágod a hal fejét, utána megnyomsz a gerincén egy pontot és akkor az utcsó ideg benne van még és mozogni fog. Biztos mindennel van neve, sorry nincs kedvem keresni.
-
zottty
aktív tag
majd a kémiatanáron kipróbálom..de pl a béka lábát ha leszakítod az állítólag mozog nem???holnapra kéne please help!!

-
illusiON
őstag
ha fogod a dögöltt testet és mozgatod, akkor persze hogy mozog
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zottty
aktív tag
Hello! itt össze lehetne gyüjteni az iskolai szorgalmiakt+ doákat ami NEM házi feladat..nekem is itt van egy:
Ha bekövetkezik a klinikai halál és meghaltunk akkor utána mozognak még testrészeink?
Glaubersó és Trisó
holnap amugy is doga ma is kaptam egy egyest inkább csinálok szorgalmit mert a végén még a félévi 4-es átlagom 3asra rontom
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Gaming notebook topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG UltraWide 35WN75CP IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 100Hz / 5 ms / FreeSync! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5399, 100% AKKSI
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia) - Akció
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- ÚJ! SKY / Égkék MacBook Air M4 13" 16GB 256GB - 1év Garancia! TÖLTŐ, +AJÁNDÉK!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)