Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
keresek valami pIII-as gépecskét ami jó XP-re.
Mindennel együtt. -
Josi
senior tag
nagyhirtelen ilyent találtam:
MSI 848P Neo2-V LGA775 ATX br 18.000,-
P4 LGA775, Pentium 4 5xx, 6xx (EM64T), Prescott, Celeron D 3xx, Hyper Threading támogatás
Intel 848P chipset, 400/533/800MHz FSB, 2GB PC3200/2700/2100/PC1600 DDR SDRAM
4xPCI, 1xAGP 8x, 2xUDMA33/66/100/150 Bus Master IDE, 2xSerial ATA, 8xUSB 2.0
1P/1S, PS/2 bill/egér, Realtek ALC655 6 ch. Audio 5.1 dekódolás, Realtek 10/100 LAN, ATX
na aktuális még holnap megyünk áruért.
Más:
Ha valaki ár után érdeklődik, kérem hogy a céges elérhetőségeken próbálkozzon
/ telefon, email / mert a nagy meleg miatt ellustultam és nem jut sajna időm mindig ide benézni.
köszi és jó nyaralást és hűsölést meg hasonlóak''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
vallas
őstag
írtam választ priviben
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
ticzi01
aktív tag
Apacer MMC mobile 512MB kari eladó!
Érd elérhetőségeimen vagy itt! -
Ygg
senior tag
Sziasztok!
Eladó az alábbi:
PIII 1 GHz
Asus Via Apollo Pro chipset
2*256 PC133 brand SDRAM
GeForce 2 Quadro 64 MB DDR
30 GB HDD
10/100 NIC
SB 128 PCI
LG 52X CD
1.44 FDD
Billentyűzet, görgős egér, stb...
Ajándék Gaba GA-1454 monitor!
Irányár: 30000 HUF. -
JoeYi
őstag
Hopp ékezetek nélkül ment, megártott a sok Lineage 2 (abban nem lehet ékezetes betűkkel írni )
-
JoeYi
őstag
MSN -t es ICQ -t . Elobbibol 8.0 -t
-
net84
őstag
ki milyen progit használ MSN-re és ICQ-ra?
Read only...
-
nyufy
csendes tag
Sziasztok!
Keresek valami occso scannert.
Kovetelmenyek:
A4; USB; WinXP SP2-vel menjen.
Jah nem baj, ha mukodokepes is, mert rossz mar van otthon.
Mobilon zaklasatok: 30/400-3492 -
net84
őstag
én anno felvetettem, mikor az összevonás megvolt, hogy szét kell-e szedni, akkor mindenkinek jó volt így. szerintem elég jól elfér egyben...szvsz mindent meg tudunk beszélni így is
-.-.-.-.
találkozó jó ötlet, csak nehogy megint olyan lehetetlen ídőpontra tegyétekRead only...
-
ReJim
őstag
válasz Murder led #2175 üzenetére
ha valami mondóka van akkor megbeszéli a jónép itt is: lásd net84 számtekboltos véleményezés...
meg amúgy is nyáron mindenki lefárad... nincs valami sok ideje, inkább pihen a szabad idejében, stb...
---
amúgy majd nyár végefelé csinálhatnánk egy újabb ph talit, valahol beülni egy kis söröcskére...</end.?>
-
Murder led
csendes tag
sziasztok
Mióta a 2 fórum össze lett vonva azóta szinte csak adok veszek témáról szól az egész szal sztem rossz ötlet volt az összevonás :(''Punks not de(A)d'' ''No future'' A.K.B rullz (ugyanmáá kilátott mán roma rockert:)
-
szilchi
őstag
Üdv.Kellene nekem(vagyis haveromnak) egy XBOX lehetőleg a megyéből(nem hobbit megye,Vas.. ).Pár tartozék nem árt és ne legyen agyon strapálva.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
net84
őstag
nincs esetleg valakinek S478-as prockója eladósorban? szinte mindegy, hogy millen...
[Szerkesztve]Read only...
-
Ygg
senior tag
FCPGA - Slot1 átalakítója valakinek esetleg?
-
Agostino
addikt
Hello.
Lenne itt valaki, aki a nyár idejére tudna számomra kölcsönözni egy routert? Most juli, meg agusztusra kellene csak, itthon csücsülök, öcsém egész nap tolja a Countert, én meg nem férek netközelbe, ami azért nem poen. : ((
Ha valaki tudna nekem segíteni, azt biztosíthatom, hogy nem fogom meglopni, megállapodunk egy időpontban amikor visszaviszem neki a szerkezetet.
Sörrel fizetek, fel tudok ajánlani a segítőkész embernek 4-5 üveg jófajta sört a szivességért cserébe. Legegyszerübb ha mond egy sörmárkát, aztan cserélünk : ))hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
net84
őstag
Ygg - egyelőre nem tudtam alaplapot szerezni a procihoz. A tualatinos kellene, amennyiben tudnál hozzá lapot szerezni (vagy én találok valamit még a napokban), akkor vevő vagyok a dologra...egyelőre még keresek.
Esetleg, ha valakinek van lapja a fentebb emlegetett procihoz, ne tartsa vissza magát, szóljon...
...még keresek P4-es procit valami kissebbecskét, vagy A-s Celeront, esetleg microATX-es lappal szintén AGP porttal, esetleg pluszba integrált vga-val...Read only...
-
-
Ygg
senior tag
''Normál'' ATX-es Abit vagy Asus...
Nem akarok hülyeséget mondani, meg kell néznem, ez az öcsém gépe...
Azt tudom, hogy 1 GHz-es procit tud fogadni, és 133 MHz-es lap.
Tualatinhoz már tuti nincs átalakító, de az FCPGA-hoz létezik, bár nem egyszerű eset...
Ezért is nem ajánlgattam.... -
net84
őstag
slot1-es átalakítóval 533 v. 566 v. 633-as proci?
Bárki, akinek van alaplapja a kicsit fentebb említett procikhoz, pls dobjon meg egy üzenettel...
Ha mikro ATX-es lenne, az lenne a legjob, de ha nem, az sem olyan nagy gáz. De legyen rajt min. 1 db PCI és AGP, integrált hang (vagy ha nem, akkor még1 PCI), 2 db PS/2, LPT, 2 db USB (esetleg még 2 db belső)
-
vallas
őstag
HAlihó
500 mhz-600 mhz körüli slot1 -s procit keresek
cserébe 633-as 370-s celeron procim van , vagy kp-m.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Ygg
senior tag
Megnézem, hogy valamelyik lapba nem lehetne-e nagyobb procit tenni...
esetleg van még egy 733 Cela-m is, ha az belemegy...
A 466-os házzal (AT), lappal együtt odaadom 2000 Forintért...
A többi mondjuk első körben 5-10 ezer HUF, de nagyon alkuképes ember vagyok.
Egy selejtezésből került most hozzám egy-kéz működőképes cucc, és nem aranyárban kívánom mérni őket.
Szóval, ha valami más alaktrész is kell esetleg, szólj. -
Ygg
senior tag
Sziasztok!
Van több eladó 14'' colos Gaba monitorom, kifogástalan állapotban.
800*600@85Hz, 1024*768@60Hz.
Továbbá PIII 866, 1 GHz és 1133 (Tualatin) proci.
Epson FX 1050-es mátrixnyomtató felújított állapotban.
Árban megegyezünk. -
net84
őstag
ami kimaradt... legalább 1 db PCI foglalat kellene a hálókártyának, ha nincs (valószínüleg nincs) integrált...
Josi! - ár érdekelne az alábbiakra
ASRock 939DUAL-SATA2 Socket939 ATX
Athlon64 3000 Box 512KB Socket939
512MB / 400 MHz DDR ram
200GB SATA HDD - lehetőleg nyamnyung 3 év garral
250GB SATA HDD - lehetőleg nyamnyung 3 év garral
Meg valami normális 400W-os ATX táp, de ne valami horribilis pénzért
Köszi!
net84
-
net84
őstag
P3-as micro ATX-es lapot és esetleg hozzá való min. 700-800MHz körüli procit keresek...
Ami kell rá: 2 ps/2, min. 2 USB (ha van frontkötési lehetőség mellette, az az igazi), palarell, legalább 2 PCI, és a legfontosabb AGP port, mégha van itegrált VGA-ja, akkor is.
Továbbá micro ATX házat is keresek, olyat amibe a normál táp belefér...Read only...
-
ticzi01
aktív tag
300W-os P4 es tápomat lecserélném sima nem P4es 230W-osra ha valakit érdekel és persze rádob egy ezrest pluszba
-
vallas
őstag
up nem kell a konfig senkinek?
vegyétek.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
vallas
őstag
Na akkor itt egy p2-a gépecske
abit bh-6 alaplap
celeron 333@375 proci
192 mb ram 3*64
asus v3000 vga 4 mega
wd 6,2 gb winyó
lg 52x cd rw
lg 52x cd olvasó
creativ pci-s hangkari
lan kártya
Ház+235watt táp+ floppy
összeszerelve, igény szerint telepítve, most egy win 2000 fut rajta
1 hét gar
AZ irányár 12000 ft a környéken a szállítás megoldható (szombathely zeg nagykanizsa)
alkudni lehet de csak módjával.
netezős, tanulós,linuxros gépnek ideális.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Senki_Alfonz
tag
Sziasztok!
256M SD-ramot keresnék megvételre.
Ha valaki pont szabadulni akarna ilyentől, keressen, az árban megegyezünk.
Előre is köszi.Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
-
l@czko
aktív tag
Wlan routert keresek megvételre!
Min. 54 Mbps ! -
őstag
Nagyon szívesen adnék,ha lenne...(ha már nekem címezted)a háztartásban felmerülő hasonló problémák orvoslására egy megoldást szoktam alkalmazni.Irány a legközelebbi Penny,dobozok halomszámra vannak kirakva a bejáratnál.Másik esetben bármelyik nagyobb bevásárlóban lehet kérni,valószínűleg szívesen fognak adni.
Tech-No-Logical World.
-
l@czko
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék kedves Kollégák!
Dobozhiányban szenvedünk, mert költözünk.
Ugyan Josi bá már megszánt bennünk egy fél köbméternyi dobozzal, de annyi csetresz van, hogy ez is kevésnek bizonyult.
Ha vki a napokban ( ma, hétfő, kedd, szerda ) tudna segíteni néhány közepes és kicsi kartondobozzal, néhány sör fejében szívesen átvenném!
Előre is köszönöm!
Lacko -
őstag
Garanciális digitgépet vennék.
Legalább 4MP/6xzoom-tól felfelé,SD-s,kifogástalan állapotú érdekel.Az árba beszámításra lenne egy SONY rádióerősítő,lsd feljebb #16-os hsz.
Természetesen csak kp-ra is érdekel fényképező.Tech-No-Logical World.
-
l@czko
aktív tag
Köcci net84 és Josi!
Jövő héten jelentkezem!
Örülnék vmi hosszabb garisnak, ha lenne esetleg! Bár nemtom van-e értelme, de lelkileg jobban esik.
Ugye jól tudom, hogy ez a Mini SD lett a Transflash helyett?
[Szerkesztve] -
ticzi01
aktív tag
Ez sem ide tartozik, de esetleg valakinek elfekvőben valami normálisabb autóüléds huzata létezik?
[Szerkesztve] -
l@czko
aktív tag
Josi bá:
Nálad milyen típusú Mini SD-t lehet rendelni mondjuk 512 Mb-os kivitelben?
Gari meddig szól?
THX! -
ticzi01
aktív tag
Azért azt meg szeretném jeygezni, hogy sok ''kis'' boltal ellentétben a MM-ban azért eléggé jól kiszolgálják a vásárlókat sőt szerintem nagyon rugalmasak segítőkészek.
És szaktudásuk is van /bár ezt nem magamra értem/.
Egy helyen midnnet meglehet kapni, normális garanciális ügyintézéssel együtt.
Ami hagy kivánnivalót maga után az az ár esetlegessen,de probléma nincs vele. -
BaLee
addikt
Elender? Hmm.
1. Szerintem drága és elég rugalmatlanul kezelik azt a kérdést ha nekem olyan kell ami nincs náluk raktáron vagy nem rendeltek még ezért nem is erőltetem.
2. Egyszer volt egy garanciális vinyó ügyintézésem náluk. Fél éves vinyó bad sectoros lett beviszem cserélni kellene de ami menthető róla azt menteni kéne az újra. Utóbb hallottam ezt csomó helyen megcsinálják a garanciális ügyintézés keretében díjtalanul. Nekem mondtak rá 2-3 ezer ft-ot az adatmentésre ráadásul nem tudtak ugyanolyan vinyót szerezni így még rá is kellett fizetnem ha nem akartam várni. Nem akartam.
Visszamentem átmentették a dolgokat. Az adatmentés 2-3 ezer ft-jából lett 4 ezer, azt meg elfelejtették hogy jobb vinyót kaptam így nem számolták hozzá pluszban. Majd mikor hazaértem látom (filmek voltak javarészt a vinyón de jó sok) hogy ott figyel 1-2 új könyvtár a vinyómon meg olyan film ami nekem meg sem volt...
Szóval gondolom szépen kimazsolázgatták milyen film kell nekik belőle majd még lehúztak 4000ft-ra adatmentés címén...
Ennyit az ISO minősítésről.
Viszont a garanciális szolgáltatásukkal ettől eltekintve meg vagyok elégedve egyszer a Metro-ban vett kormányom garis cseréjét elintézték minden szó nélkül. (nem tudom volt-e megállapodás róla a Metro-val bár az ügyintéző kimondottan az Elenderhez küldött).
Én biztos megnézném az új boltot bár mostanában a kb 2 éves gépfrissítésen kívül nem nagyon költöttem gépre.
Név szerint a CG-t meg a Cbrotherst részesítettem előnyben eddig, előbbi olcsó meg korrektek utóbbi szintén meg tök jó úgy bemenni egy boltba hogy nem jártál ott majd 1 évig de az eladó megismer és még a nevedet is tudja.
De nem nagyon volt problémám az A-Z, GTS, Pencom hármassal sem. Utóbbiban is többször voltam még sulinetes vásárlással kapcsolatban és nagyon segítőkészek és elég sok minden van nekik raktáron ami meg nincs azt be tudták szerezni és addig telefonálgattak amig valahol nem volt... -
net84
őstag
minden nem is lehet raktáron, de amikor egy DVI kábel sincs, az már azért kicsit gáz...vagy a középkategóriás vga-ról (30-40k), amiből akár egy is elég, és nem kellene lefedni a teljes skálát, mert az, aki valami konkrét tipus-gyártó combót nézett ki, az vagy tud várni pár napot, vagy megrendeli a netről...
Egy cég van talán, amit soha nem emlegettek - Elender - miért?
Hogy viszonyulnátok egy új, frissen nyíló, de a környező városokban már működő bolthoz?
Mi kellene ahhoz, hogy megfogjon, hogy bemenj, esetleg vásárolj vagy netalántán törzsvásárló legyél????Read only...
-
sith7
félisten
Eladó a következő házimozi rendszer
RX – V 430 Yamaha erősítő, ezüst színű
5 * 75 Watt; 96kHz / 24-bit D/A konverter
Dolby Pro Logic / Dolby Pro Logic II dekóder
Dolby Digital / Dolby Digital + Matrix 6.1 dekóder
DTS / DTS + Matrix 6.1 dekóder
Virtual / Silent Cinema DSP
AM / FM Tuner (40 állomás)
1 optikai, 1 koax digitális bemenet
Jamo E350 PPL (7 év garancia, január végi vétel)
2xE350+1xE3CEN+2xE3SUR 8Ohm impedanciával bükk színű.
Jamo E5 Sub 2
Aktív Subwoofer, integrált 70W erősítővel, 203 mm-es mélysugárzóval, frekvencia átvitel : 45-150 Hz, 346x315x345 mm cseresznye színű.
Erdeti ár: 250.000 Ft
Irányár: 150.000 Ft -
BaLee
addikt
Ez, hogy minden raktáron van szerintem azért nem működik jól mert az árakban ez eléggé meglátszik. Ugyanis a számítástechnikában elég gyorsan változnak az árak, nagy raktárkészletnél nagyot lehet bukni. Pl Tescoban is vannak kint a vitrinben olyan dolgok 40 ezerért amik már 5 ezret nem érnek...
Én pl a CEO-ban nem nagyon szoktam vásárolni pont azért mert pár %-al drágább, mint a többi hely. De pl mikor meghalt a monitorom és sulinetben akartam venni körbetelefonáltam qrva sok boltot sehol sem volt és rendelésre is csak bizonytalan átfutással tudták volna hozni. Bementem a CEO-ba, volt is raktáron igaz drágább volt 1-2k-val meg a 3 év helyett 2 év garit adtak csak a Samsung monitorra mégis ott vettem meg mert sürgős volt. Ugyanez volt amikor elszállt a winchesterem is. Ezekben az esetekben az ember nem sajnálta a plusz pár ezer forintot mert olyan helyzetben volt hogy nem tudott akár heteket várni.
De a legjobb megoldás szerintem az hogy a keresett termékekből tartani pár db-ot ha meg más kell a vevőnek azt 1-2 nap alatt beszerezni mert pl az sem ideális ha én csütörtökön érdeklődök és azt mondják hogy ma már nem tudják hozzáadni a rendeléshez de jövő péntekre itt lesz. Volt már ilyen és nem 1x megtörtént hogy jövő pénteken sem volt itt hiába vártam mert valami közbejött...
Ezt kell rugalmasan kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest