Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BaLee

addikt

válasz net84 #2104 üzenetére

Elender? Hmm.

1. Szerintem drága és elég rugalmatlanul kezelik azt a kérdést ha nekem olyan kell ami nincs náluk raktáron vagy nem rendeltek még ezért nem is erőltetem.
    2. Egyszer volt egy garanciális vinyó ügyintézésem náluk. Fél éves vinyó bad sectoros lett beviszem cserélni kellene de ami menthető róla azt menteni kéne az újra. Utóbb hallottam ezt csomó helyen megcsinálják a garanciális ügyintézés keretében díjtalanul. Nekem mondtak rá 2-3 ezer ft-ot az adatmentésre ráadásul nem tudtak ugyanolyan vinyót szerezni így még rá is kellett fizetnem ha nem akartam várni. Nem akartam.
    Visszamentem átmentették a dolgokat. Az adatmentés 2-3 ezer ft-jából lett 4 ezer, azt meg elfelejtették hogy jobb vinyót kaptam így nem számolták hozzá pluszban. Majd mikor hazaértem látom (filmek voltak javarészt a vinyón de jó sok) hogy ott figyel 1-2 új könyvtár a vinyómon meg olyan film ami nekem meg sem volt...
    Szóval gondolom szépen kimazsolázgatták milyen film kell nekik belőle majd még lehúztak 4000ft-ra adatmentés címén...
    Ennyit az ISO minősítésről.

Viszont a garanciális szolgáltatásukkal ettől eltekintve meg vagyok elégedve egyszer a Metro-ban vett kormányom garis cseréjét elintézték minden szó nélkül. (nem tudom volt-e megállapodás róla a Metro-val bár az ügyintéző kimondottan az Elenderhez küldött).

Én biztos megnézném az új boltot bár mostanában a kb 2 éves gépfrissítésen kívül nem nagyon költöttem gépre.
    Név szerint a CG-t meg a Cbrotherst részesítettem előnyben eddig, előbbi olcsó meg korrektek utóbbi szintén meg tök jó úgy bemenni egy boltba hogy nem jártál ott majd 1 évig de az eladó megismer és még a nevedet is tudja. :)
    De nem nagyon volt problémám az A-Z, GTS, Pencom hármassal sem. Utóbbiban is többször voltam még sulinetes vásárlással kapcsolatban és nagyon segítőkészek és elég sok minden van nekik raktáron ami meg nincs azt be tudták szerezni és addig telefonálgattak amig valahol nem volt...

Új hozzászólás Aktív témák